7ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Η διοργάνωση κορυφώνεται με δυο χορευτικές παραστάσεις.
Με 2 μοναδικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου (Σάββατο 6 Ιουλίου και Κυριακή 7 Ιουλίου 2019) κορυφώνεται η διοργάνωση του 7ου Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Ελλάδα.

Με τις σαγηνευτικές χορογραφίες του Bollywood, αλλά και το ινδικό στοιχείο να πρωτοστατεί, η ιδρύτρια της «1st Bollywood Dance Academy Greece» Άννα Δημητράτου, πλαισιωμένη από τα μέλη της Ακαδημίας και πλειάδα διεθνώς αναγνωρισμένων δασκάλων και χορευτών, οδηγούν το κοινό σταδιακά από την χορευτική παράδοση ως την εξέλιξη της συγκεκριμένης κουλτούρας στις ημέρες μας. Έτσι, οι παρευρισκόμενοι μαζί με τους χορευτές, θα γίνουν όλοι «μύστες» της αέναης χορευτικής δημιουργίας, δίνοντας το σπουδαίο μήνυμα πως η τέχνη γεννάει πολιτισμό, ενώνει, μα πάνω απ' όλα εξυψώνει τον άνθρωπο στη σφαίρα της χαράς, που είναι η αληθινή του φύση!

Στο Φεστιβάλ θα βρίσκονται καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως o διεθνούς φήμης χορευτής, δάσκαλος και χορογράφος του Bollywood Dance Νaz Choudhury, ιδρυτής των «BOLLYFLEX» από την Αγγλία, η Kinga Malec από την Πολωνία, ο Ινδός χορευτής και χορογράφος Sumon Rudra, η διάσημη χορογράφος και χορεύτρια Sneha Mistri από την Ισπανία, η Ilona Kolachana από την Φινλανδία, η Vinatha Sreeramkumar από την Ισπανία, οι Bolly Deewani από την Γαλλία, η Ιζαμπέλα Καρκαρασβίλη, η Ελισάβετ Δακούτρου και άλλοι εξαιρετικοί καλεσμένοι.

Για 1η φορά στην Ελλάδα από το Hong Kong η δασκάλα και χορογράφος Oxana Banchshikova μαζί με την ομάδα «BEYOND BOLLYWOOD», οι «BOLLYFLEX» από τη Μεγάλη Βρετανία, οι «TARANG» από τη Ρωσία, οι «SANAM» από τη Λιθουανία, οι «INDRADANCE» από τη Ρουμανία, οι «HIDE» από τη Φινλανδία, o Ελληνικός χορευτικός σύνδεσμος των εκ Γαστούνης καταγομένων «ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΣ» με χοροδιδάσκαλο τον κ. Γεώργιο Ηλιάδη και πολλά άλλα χορευτικά γκρουπ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα ταξιδέψουν τους θεατές στο μαγικό κόσμο του χορού και της αρμονικής κίνησης.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί 5 - 7 Ιουλίου 2019, θα πραγματοποιηθούν επίσης σεμινάρια χορού από μεγάλους δασκάλους, ο 6ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance, μίνι Bazaar αλλά και Ινδικό φαγητό, ένα χαρούμενο Beach Party καλωσορίσματος και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Artistic Studio Oriental Expression σε συνεργασία με την 1η ακαδημία Bollywood στην Ελλάδα υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού (CID-UNESCO).
Poster Bollywood

Info:


Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Ιουλίου 2019
Θέατρο Δόρα Στράτου

Official Website: www.bollywoodacademy.gr
Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Τιμή Εισόδου: Μία παράσταση: 10 ευρώ || Δύο Παραστάσεις: 15 ευρώ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates