5ο Φεστιβάλ Bollywood & Πολυπολιτισμικών Χορών

Τον Ιούλιο η Αθήνα εξυμνεί την πολυ - πολιτισμικότητα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών επαναλαμβάνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά, στο ιστορικό θέατρο Δόρα Στράτου.

Το δελτίο τύπου:


Τρεις ημέρες «κατάδυσης» στον πολιτισμό, γεμάτες από μυστήριο, γοητεία, μουσική, χορό και απέραντη αισθητική. Το Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς και έγινε Θεσμός. Για αυτό το λόγο, επαναλαμβάνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά, στο ιστορικό θέατρο Δόρα Στράτου από τις 7 ως τις 9 Ιουλίου 2017 στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν εξαιρετικά σεμινάρια χορού, ο 4ος διεθνής διαγωνισμός Bollywood, μοναδικές παραστάσεις, party, παρουσιάσεις και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων που θα «αγκαλιάζουν» τον πολυπολιτισμικό του χαρακτήρα.

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει με το Opening Party! Ένα party καλωσορίσματος γεμάτο χορευτικές εκπλήξεις το οποίο σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη φεστιβάλ και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 στις 21.00 στο Χώρο Τέχνης 14η μέρα (Καλλιρρόης 10 Νέος Κόσμος - Μετρό Ακρόπολη).

Από την Παρασκευή 7 ως την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 16 διαφορετικά σεμινάρια, παραδοσιακού και μοντέρνου στυλ χορού, από διεθνώς καταξιωμένους δασκάλους με τεχνικές και χορογραφίες: Bollywood, Classical Indian Dances, Bellydance, Tribal Fusion Bellydance, Drum Solo και Iraqi, Tahitian Dances, Ελληνικούς Χορούς και άλλα. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και Bollywood Dance Master Training του προγράμματος «Γίνε πιστοποιημένος Δάσκαλος Bollywood Dance».
c1 (3).jpg
Πέραν όλων αυτών, το Σάββατο 8 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ πραγματοποιείται ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ενώπιον οκταμελούς κριτικής επιτροπής και θα είναι χωρισμένος σε δύο επίπεδα: το Ερασιτεχνικό και το Επαγγελματικό και σε δύο κατηγορίες: Ατομικό και Ομαδικό. Οι νικητές θα τιμηθούν με μετάλλια και δώρα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι 10 Ιουνίου 2017 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: «Διαγωνισμός Bollywood».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, το διαγωνισμό, τα σεμινάρια και τα εισιτήρια, απευθυνθείτε στους Διοργανωτές ή στο www.bollywoodfestival.gr περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαγωνιστικές κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής απευθυνθείτε στους Διοργανωτές ή στο www.bollywoodfestival.gr

Εάν κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ ως εθελοντής, μπορεί να στείλει e-mail στο info@orientalexpression με θέμα: «Συμμετοχή εθελοντή» - υπόψη κας. Αντζελίνας Κονδύλη.

Το Φεστιβάλ έχει σκοπό να αναδείξει την ομορφιά της διαφορετικότητας, μέσω του χορού και της μουσικής, καθώς και να δώσει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν τη μαγεία της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών μέσα από την Τέχνη του Χορού.
AfisaShows_WEB.jpg

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!