4 «εκρηκτικές» μπάντες στο 11o Athens Tattoo Convention

Ένα πολύχρωμο μουσικό festival.
Την Παρασκευή 12 Μαΐου, το 11o Athens Tattoo Convention υποδέχεται τους 719 The Band και αμέσως μετά τους KollektivA, ενώ το Σάββατο 13 Μαΐου έρχονται η Angelika Dusk και οι DeeJay Nic The Band.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος για πρώτη φορά το Athens Tattoo Convention συνεργάζεται με το Make a Wish.

Angelika Dusk


Edgy, sexy, hard ήχος, σαγηνευτική σκηνική παρουσία και ένας υπέροχος προσωπικός περίπλοκος κόσμος που ξεδιπλώνεται μέσα από τους στίχους και τη μουσική της! Μια μουσική αφήγηση με παλιά δικά της κομμάτια και νέα τραγούδια, από τα οποία έχουν ήδη ξεχωρίσει το Scream και το Drown Out The Light, με επιλογές από τη rock, pop και indie σκηνή (Depeche Mode, Florence and the Machine, Editors ανάμεσα σε άλλους), μέσα από το προσωπικό της πρίσμα.

KollektivA


Το συγκρότημα ταυτόσημο των εκρηκτικών live! Ένα από τα πιο αξιόλογα και δυναμικά group της ελληνικής rock σκηνής πάντα επίκαιρο και αντισυμβατικό! Σε μία από τις πιο δημιουργικές τους φάσεις σκοπεύουν να ξεσηκώσουν το κοινό με παλιές επιτυχίες, αλλά και κομμάτια από το νέο δίσκο τους, με τίτλο «Σύρματα», έτοιμοι να επιβεβαιώσουν για ακόμα μία φορά τη φήμη που συνοδεύει τις ζωντανές τους εμφανίσεις!

DeeJay Nic The Band


Ο Deejay Nic με το καινούριο του project DeeJay Nic The Band, συνδυάζει ηλεκτρονικά στοιχεία της Pop, Dance και Dubstep με τον αναλογικό Rock ήχο του live συγκροτήματος... σε επιλεγμένα remix mainstream αγγλόφωνων επιτυχιών και δικών τους original συνθέσεων. Τo πρωτότυπο concept έρχεται να συνδυάσει την τεχνική υποδομή του DJ με την ωμή ενέργεια της μπάντας, ενώ πρωτοτυπία αποτελεί η τοποθέτηση του diskjockey ως αποκλειστικού leader επί σκηνής. Το αποτέλεσμα αποτελεί μία μοναδική μουσική πρόταση με περιγραφικό τίτλο: Rockstep.

719


Η μπάντα που δημιουργήθηκε από μια παρέα, με μοναδικό γνώμονα τη μουσική και την έκφραση των μελών του συγκροτήματος μέσα από αυτή. Έχοντας στο ενεργητικό τους συνεργασίες με λαμπερά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας και με sold out live σε όλη την Ελλάδα, τώρα πιο έτοιμοι από ποτέ έρχονται να κατακτήσουν το ελληνικό κοινό με το πρώτο τους single με τίτλο Γκαράζ, το οποίο θα κυκλοφορήσει οπτικοποιημένο από τον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο στις 08 Μαΐου.

Info:


11ο Athens Tattoo Convention
Γήπεδο Tae Kwon Do
Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
12, 13 & 14 Μαΐου

Μore info: www.athenstattooconvention.gr

Ώρες Λειτουργίας:

Παρασκευή - από τις 14.00 έως τις 24.00
Σάββατο - από τις 11.00 έως τις 24.00
Κυριακή - από τις 11.00 έως τις 24.00

Εισιτήρια

Ημερήσιο: 10€
Τριήμερο: 20€
bands.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates