19η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 18 χρόνια, με την ευκαιρία του θερινού ηλιοστάσιου, η Ευρώπη γιορτάζει το καλοκαίρι πλημμυρίζοντας από άκρη σε άκρη με μουσική.

Η Αθήνα (και όλη η Ελλάδα) συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή και τις επόμενες 4 μέρες δωρεάν μουσικά events διοργανώνονται σε κάθε γωνιά της πόλης.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα για την Αθήνα και ΕΔΩ για όλη την Ελλάδα.

Τετάρτη 20 Ιουνίου

SPINSTER - EMD ΑΤΗΕΝS 2018 PRE-EVENT - Ικτίνου 3, Ψυρρή
Χορευτική, ηλεκτρονική και οργανική μουσική Ώρα έναρξης 20:00
Το Spinster προσκαλεί τους Clubkid / Blue Lagoon και τους Street Outdoors Sound system για το Pré-event της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής Αθηνών….


Πέμπτη 21 Ιουνίου

ATHENAEUM - Αδριανού 3, Θησείο
Jazz Μουσική/ Ώρα έναρξης 20:30 έως τις 24:00,
Το ATHENAEUM μεταμορφώνει τον πεζόδρομο της οδού Αδριανού, σε υπαίθρια σκηνή, όπου οι σπουδαστές του τμήματος Jazz του Ωδείου παρουσιάζουν αντιπροσωπευτικά ρεύματα Jazz, Swing, Bebop, Modal του 20ου αιώνα. Διδασκαλία - ενορχήστρωση: Σύλβιος Σύρρος, Γιώργος Μικρός, Αναστάσης Γούλιαρης, Αρίωνας Γυφτάκης, Σπύρος Μάνεσης

Ash In Art - Ηρακλέους 10 & Καλλιρόης
Ταράτσα - Ζωντανή μετάδοση Τελετής Έναρξης ΕΓΜ 2018 - Ώρα έναρξης 20:45
Προβολή της Τελετής Έναρξης της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής ζωντανά από τη συναυλία και σύμπραξη των Reggetiko Project & Serafeim Tsotsonis από το Μουσείο Μαστίχας Χίου, Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς
Καλλιτέχνες: Reggetiko Project: Σωκράτης Βότσκος (πνευστά), Κουμαρτζής Θεόδωρος (μπαγλαμάς, μελόντικα), Λίνος Τζέλος (κιθάρα), Μάριος Ποδάρας (βιολί) και Νίκος Βαρελάς (cajon).
Serafim Tsotsonis: Σεραφείμ Τσοτσώνης πλήκτρα, φωνή, Ιάκωβος Παυλόπουλος ντραμς / κρουστά

Bad Tooth - Κακουργοδικείου 6, Ψυρρή
Rock, Indie Rock, Alternative / Ώρα έναρξης 19:00
Live βραδιά για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με τους (σειρά εμφάνισης)
HYΛΑS / Envy Never Dies / My Oblivion / Desert monks / LENCH

COLIBRI και ΚΡΥΦΤΟ - Πεζοδρόμιο Εμπεδοκλέους, Παγκράτι
Jazz Trio Live - Ώρα έναρξης 21:00.

CRUST & SYD RECORDS - Protogenous Street Party
indie, electronica, nu disco / ώρα έναρξης 18:30 έως τις 24:00
Το Crust σε συνεργασία με το Syd Records μετατρέπουν την Πρωτογένους σε ένα υπαίθριο stage με live acts (tba) και dj sets από τον Χρήστο Αγγελόπουλο (Diskotekken,Crust) & τον UnknownArtist

ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Συναυλία Αρχαίας Ελληνικής Μουσικής - Ώρα έναρξης 13:00
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής παρουσιάζοντας συναυλία στο αίθριο του μουσείου, από το σύνολο Αρχαιοελληνικών και Παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων «Λύραυλος», με τίτλο «Αρχαία Όργανα – Καινούργιοι Ήχοι», που καταλύει τα όρια του χρόνου, γεφυρώνοντας το σήμερα με το χθες με τρόπο καθηλωτικό.
Με μια πανδαισία ήχων από 30 αρχαιοελληνικά και παραδοσιακά όργανα, το μουσικό σχήμα ταξιδεύει το κοινό στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα. Τα μέλη του Λύραυλου, με διάθεση για σάτιρα και γλέντι, μοιράζονται με το κοινό τη μαγεία ενός ταξιδιού που για τον καθένα αποτελεί εμπειρία ζωής.

Τα μέλη: Παναγιώτης Στέφος: κίθαρις, σύριγγα του Πανός, αυλός, έρευνα, ανακατασκευή αρχαίων οργάνων, ενορχηστρωτική επιμέλεια.
Ζαφειρώ Χατζηφωτίου: υψίφωνος, σείστρα, κρόταλα.
Μιχάλης Στέφος: τραγούδι, τύμπανο, κοχύλια, φόρμιγγα, ζουρνάς.
Όλγα Στέφου: βάρβιτος, λύρα, κίθαρις, σαντούρι, κοχύλια, φωνητικά.
Κώστας Λάιος: λύρα, πανδουρίδα, βιολί, κοχύλια, κρόταλα.

GEPETO - Πεζοδρόμιο Παρμενίδου, Παγκράτι
Secret Live - Έναρξη 21:00
ΗΡΩΔΕΙΟ - Διονυσίου Αεροπαγίτου, Ακρόπολη
Συμφωνική Μουσική - Ώρα έναρξης 21:00
Για 3η χρονιά, έτσι και φέτος το Φεστιβάλ Αθηνών και η Ορχήστρα της ΕΡΤ τιμούν την Ημέρα Μουσικής, με μία μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Στο πρώτο μέρος, η ορχήστρα θα ερμηνεύσει το Εισαγωγή και φούγκα πάνω σε δύο Ελληνικά Θέματα του Διονύσιου Λαυράγκα και το Κοντσέρτο για πιάνο και ορχήστρα Νο.3, σε ντο ελάσσονα, έργο 37 του Μπετόβεν, με τον σολίστ Γεώργιο-Εμμανουήλ Λαζαρίδη.

Στο δεύτερο μέρος η ορχήστρα θα ερμηνεύσει τη Συμφωνία Νο. 9, μι ελάσσονα, έργο 95, «Συμφωνία του Νέου Κόσμου» του Αντονίν Ντβόρζακ.

Η ελεύθερη είσοδος γίνεται μόνο με δελτίο εισόδου (από τα κεντρικά ταμεία του Φεστιβάλ & του Ηρωδείου)

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ, Μουσούρου 3, Μετς
Συναυλίες - Ώρα έναρξης 21:00
Joëlle Montech, Laurence Tragin Ελαφρό Γαλλικό τραγούδι, κλασσική Μουσική.

ΘΕΣΣΑΛΟΣ Μελενίκου 2 & Πρ. Δανιήλ
Ζωντανή συναυλία - Ώρα έναρξης 21:00
Συναυλία των Λάργκο
Με τους Κωνσταντή Παπακωνσταντίνου - ηλεκτρική κιθάρα, φωνή / Τάσο Κοφοδήμο - ακουστική κιθάρα, φωνή / Παύλο Μέτσιο - τρομπέτα, φωνητικά / Μανώλη Σταματιάδη - ακορντεόν, synth / Ηλία Ρότσια - ηλεκτρικό μπάσο / Κώστα Αναγνώστου - τύμπανα / Φίλιππο Φασούλα - Κλαρίνο

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής / Μέγαρο Μουσικής
Η Μουσική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, γιορτάζει για όγδοη συνεχή χρονιά την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με μια πρωτότυπη εκδήλωση για όλες τις ηλικίες. Θα πραγματοποιηθεί προβολή μουσικής ταινίας, θα λειτουργήσουν εργαστήρια μουσικοθεραπείας για μικρούς και μεγάλους, ενώ το απόγευμα θα κλείσει με μια αλλιώτικη ρεμπέτικη συναυλία, από δυο φρέσκα μουσικά σχήματα.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιουνίου, ξεκινώντας από τις 17:00 και θα ολοκληρωθούν στις 19:45, όταν η μουσική σκυτάλη θα παραδοθεί στην συναυλία του ΟΜΜΑ στον Κήπο του Μεγάρου.

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου που θα διανέμονται από τις 16:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
17.00 | Αίθουσα Διδασκαλίας | “Χορεύοντας στην Γιάφα” (Hilla Medalia, Ισραήλ) - για παιδιά από 8 ετών. Ένας διάσημος χορευτής διδάσκει σε παιδιά από το Ισραήλ και την Παλαιστίνη πώς να χορεύουν μαζί.
Η προβολή της ταινίας γίνεται σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου Αθηνών CineDoc Kids και με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ

17.00 | Πολυχώρος | Μουσικοθεραπεύομαι: ένα εργαστήρι μουσικοθεραπείας για όλους. Σε συνεργασία με τη SONORA - Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας και Έρευνας. Παρουσίαση: Ευαγγελία Παπανικολάου και Άννα Μπέμιχ (συμμετοχή παιδιών από 8 ετών)

18.30 | Πολυχώρος | Κεντρική συναυλία | Το σήμερα συναντά το χθες
Ρεμπέτικη απογευματινή συναυλία με τα σχήματα «Τριάμισι Έγχορδα» και «Αναφανδόν»

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ - Κήπος
Το Μέγαρο Μουσικής συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια μεγάλη μουσική βραδιά στον καταπράσινο κήπο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
- Camerata Junior, Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής - Μουσική διεύθυνση, διδασκαλία: Δημήτρης Σέμσης

- Κρατική Ορχήστρα Αθηνών - Μουσική διεύθυνση: Στέφανος Τσιαλής

- Αθηναϊκή Μαντολινάτα Νικόλαος Λάβδας «A barca da fantasia» [Στο καράβι της φαντασίας] / Μελωδίες και δημοφιλή τραγούδια από τις ομορφότερες γωνιές της Μεσογείου και την τσιγγάνικη μουσική παράδοση των Βαλκανίων. Ιωάννα Φόρτη τραγούδι, Έλενα Σδόγκου διεύθυνση ορχήστρας

- Γιάννα Βασιλείου and Band
Πρόγραμμα jazzy αποχρώσεων, με ελληνικά ελαφρά τραγούδια του ’60 αλλά και επιτυχίες του Σινάτρα και της Φιτζέραλντ σε ευφάνταστες ενορχηστρώσεις. Μουσικοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος - τρομπέτα, Τζιμ Σταρίδας - τρομπόνι, Μιχάλης Καταχανάς - βιόλα, Αλέξανδρος Δανδουλάκης - κιθάρα, Γιάννης Παπαδόπουλος - πιάνο, Ντίνος Μάνος - μπάσο, Βασίλης Ποδαράς - τύμπανα

Στις συναυλίες του Κήπου δεν υπάρχουν καθίσματα για το κοινό


ΠΑΛΙΑΚΗΣ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ, Πεζοδρόμιο οδός Πρόκλου, Παγκράτι
Santi Lava (Λαϊκό - Παραδοσιακό) – Έναρξη 21:00

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΟΔΟΥ ΘΗΣΕΩΣ σε συνεργασία με I.P.P.O. BAR
21.00 | Sounds for some other order
21.30| Dirty Athens Brass Band / 22.00 | Mondecai
22.30| Youth in Outer Space

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΒΗΣΣΥΝΙΑΣ - Μοναστηράκι
Μουσικές εκδηλώσεις; προβολές και bazaars - Ώρα έναρξης 17:00

Για τον εορτασμό της Ημέρας Μουσικής διοργανώνεται μια μουσική συνάντηση με προβολές ταινιών μικρού μήκους, Visual projection, μπαζάρ βινυλίων, αντικών και μεταχειρισμένων μουσικών οργάνων.

Live με τους Cue 'n Loop & Emmanuel / George Michas / InDaMouse (Reggaewise) /
Road Duck (Dj set) / Rollit / Saniter & Theremin (Cannibal Radio) / St.M. (Deep Phase) / Wosui (Reggaewise / DubRiots)

ΠΛ. ΒΑΡΝΑΒΑ - Παγκράτι
Live Set πριν την προβολή του ντοκιμαντερ με τον Arlo – Έναρξη 20:30
Προβολή μουσικού ντοκιμαντέρ - Έναρξη 21:00
ΣΚΑΖΗ - Πεζοδρόμιο οδός Εμπεδοκλέους, Παγκράτι
alternative – rock - Έναρξη 21:00
Προφίλ

Παρασκευή 22 Ιουνίου

CHELSEA HOTEL - Οδός Πρόκλου & Π. Πλαστήρα, Παγκράτι
ρεμπέτικο – λαϊκό - Ώρα έναρξης 21:00
Τραγουδοδασκαλάδες

ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ CONNECT ATHENS @Ταράτσα
Αχαρνών 297, Πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια.
Εργαστήρια και συναυλίες - Ώρα έναρξης 19:00
Παράλληλα εργαστήρια
1) Eργαστήριο κρουστών: Μέσα από την επαφή με αντικείμενα της καθημερινότητάς μας θα παράγουμε ήχους, μουσική και ρυθμικούς αυτοσχεδιασμούς. Εκπαιδευτής: Βασίλης Ραφαήλ
2) Εργαστήριο κιθάρας: The thinking guitarist - Η ανάπτυξη τεχνικής μέσω εξερεύνησης της ταστιέρας και του αυτοσχεδιασμού. Εισηγητής: Κώστας Παρισιάδης
3) Εργαστήριο Body Percussion: Θα ανακαλύψουμε τους ήχους του σώματος και θα παίξουμε ρυθμικά και μελωδικά παιχνίδια. Εισηγήτρια: Κατερίνα Αδαμοπούλου
Live concerts στην Ταράτσα του CONNECT ATHENS
Afrobeat, Jazz, Funk, Soul, Blues, Pop – Ώρα έναρξης 20:30
Συμμετέχουν οι CONNECT ATHENS band/ Adédèjì / Groove Aloud

ΙNNOVATHENS - Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων
Διεθνής Ημερίδα – Ώρα Έναρξης: 14.30
Οι Νέοι και οι Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες

14.30 Session 1 – The Role of CCI for social and economic development at “glocal” level / Creative Industries: employment, entrepreneurship and Tourism. The Importance of CCI live events sector

15.30 Session 2 - Local & International Networking, Collaboration between Young creative professionals/ Creative Industries, inclusion, vocational educational training, entrepreneurship and sustainability. The Importance of Open Education & Digital Technology - the Role of Education and young people in shaping the future.

16.45 Session 3 – Creative, digital & intercultural collaborations and the positive outcomes of engagement in creativity, education and entrepreneurial activity
Ελεύθερη είσοδο με δελτία που θα διανέμονται στην είσοδο - θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες στο: www.facebook.com/europeanmusicday.gr

I.P.P.O. BAR – ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΟΔΟΥ ΘΗΣΕΩΣ
Soundsystem Reggae, Dub / Ώρα έναρξης 19:00
Μεταφέρουμε το Kingston στο Πεζόδρομο της Θησέως με μια μοναδική μουσική εμπειρία από τους IRIE ACTION soundsystem

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΥ, Παγκράτι
Rhythm n’ Blues Μουσική στον Πεζόδρομο, Ώρα έναρξης 20.00
Jefe & The Blues Vaders
Hot Barbeque Band

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ – Παγκράτι
Πράσινος χώρος μεταξύ καταστημάτων “Μικρή Βουλή, Ρεβέκκα, Βαρνάβα café, Μουριές, T n’ Toggs, Jimmy’s” - Ώρα Έναρξης: 19:00
Χορωδία Ωδείου Μουσικής Praxis
Έναρξη 20:00: Σεμινάριο χορού

ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ - Γενναίου Κολοκοτρώνη 49, Κουκάκι
Παραδοσιακή Μουσική σε συνεργασία με το Καφενείο Κρίκος, Ώρα Έναρξης 19.00
Ζωντανή βραδιά με το σχήμα Μαντάρες
Μουσικοί: Γιάννης Μαυριτσάκης – βιολί, Ορέστης Τσιχλάκης - ούτι, τρομπέτα, Μαίη Αγγελάκη – λαούτο, Κατερίνα Ελευθερίου - κρουστά
Οι Μαντάρες είναι ένα μουσικό ακουστικό σχήμα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2016 και ασχολείται με την παράδοση του ελλαδικού χώρου και ευρύτερα της Ανατολικής Μεσογείου.
ΣΚΟΥΦΙΑΣ - Πεζοδρόμιο Εμπεδοκλέους, Παγκράτι
Jazz– Έναρξη 21:00
Jazz Trio Live Μ. Χαϊδεμένος (piano), Λ. Παπανικολάου (double bass), Δ. Κλωνής (drums)

SHOW…WHAT? Πλ. Μεσολογγίου 6, Παγκράτι
Εθνικ και παραδοσιακές μουσικές -Ώρα έναρξης 20.00
- Duo Musaic με τους Νεκτάριο Σταματέλο (πνευστά) Γιάννη Ευσταθόπουλο (κρουστά)
- Περσική μουσική με τους, Β. Χατζόβουλο, Γ. Ανδουλάκη, Δονύση Ξενάκη, Ι. Σάμιτα
- Λαϊκό παραμύθι. Αφήγηση Ελένη Δημηροπούλου
- Sissy Pintela –African dance με το γκρουπ των μαθητών
- ΘΥΡΑΘΕΝ Μικρασιάτικα με τους, Γ. Αλεβίζο (ούτι, φωνή), Λ. Φλωράκη (βιολί), Γ. Δριμάλας (κανονάκι) και Γ. Κάλλη (κρουστά),
- Παραδοσιακή ελληνική μουσική με το Χάρης Πανόπουλο

SPINSTER – Ικτίνου 3, Ψυρρή
χορευτική, ηλεκτρονική και οργανική μουσική Ώρα έναρξης 20:00
Οι Professional Crap Dancers και το Spinster προσκαλούν τον Piers Harrison (UK) της κολεκτίβας των djs/παραγωγών/remixers Soft Rocks.

Tα τελευταία χρόνια οι Soft Rocks έχουν περάσει από συλλέκτες δίσκων και DJs σε specialists των edits και αναγνωρισμένους παραγωγούς. Έχουν remix-άρει καλλιτέχνες όπως οι MGMT, Lo Motion Disco, Discosessions, Beautiful Swimmers, Runaway και πολλόυς άλλους.

SUPER FLY Πεζοδρόμιο Οδός Εμπεδοκλέους, Παγκράτι
Instrumental Hip-Hop - Έναρξη 21:00
AndyFellaz (instrumental Hip-Hop), after live Dj set by Billa Qause (B.Q.) -

Σάββατο 23 Ιουνίου

Ash In Art - Ηρακλέους 10 & Καλλιρόης
Ώρα έναρξης 21:00
Στέλιος Φρειδερίκος live! Aκουστικό τζαζ-ροκ αυτοσχεδιασμός από ένα δεξιοτέχνη, σε δικές του αλλά και διασκευασμένες για την περίσταση, μελωδίες. Μαζί του η Δήμητρα Τζαμαλούκα (φωνή)
Ώρα έναρξης 22:30
η Σταυρίνα Τζούμα (φωνή) και ο Ζαχαρίας Μπασιάς (κιθάρα) δύο νέοι δημιουργοί συμπράτουν στην ταράτσα σε δικά τους και διασκευασμένα ακουστικά τραγούδια...

ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ CONNECT ATHENS @Ταράτσα
Αχαρνών 297, Πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια.
Εργαστήρια και συναυλίες - Ώρα έναρξης 19:00
Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο: www.facebook.com/europeanmusicday.gr
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΥ, Παγκράτι
Rock Μουσική στον Πεζόδρομο, Ώρα έναρξης 20.00
Ήρθαμε για τα Χαλιά Band

ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ - Παγκράτι live stage

Πρωινό Workshop – Ώρα έναρξης 11:00
Workshop Αφρικάνικου χορού και παρουσίαση με την Ευγενία Ευαγγελοπούλου (χορό), Dauda Conteh (djembe) και Έφη Γκαραγκάνη (djun djun).
Συμμετέχουν ο Σωκράτης Γαννιάρης και οι μαθητές του από το Ωδείο Μουσικής Praxis

Βραδινές Συναυλίες - Mediterranean, Alternative rock - Ώρα έναρξης 19:00
The Big Nose Attack (rock – alternative), Dury Dava (Mediterranean rock), Τεφλόν (rock – alternative), Μουσικό Σύνολο Ωδείου Μουσικής Praxis (Rock), Noodles (acoustic rock - alternative)

SHOW… WHAT? - Πλατεία Μεσολογγίου 6, Παγκράτι
Ρεμπέτικα Ώρα έναρξης: 20.00
- Οι μουσικοί της Βρέμης. Μια διαφορετική μπάντα.
Αφήγηση και μουσικοκινητικάπαιχνίδια για παιδιά με την Κατερίνα Αδαμάρα
- Παράσταση Καραγιόζη με τον Ηλία Μαρκαντώνη
- Solymar (Ειρήνη Ντούτσουλη) live
- Guzel Hanoum με τις Χρ. Βασιλείου & Ελλίνα Γερακίτη
- Ρεμπέτικο duo. Ηλίας Μαρκαντώνης (ούτι), Πέτρος Χριστάκης (Ηλεκτρική κιθάρα)
- Δημήτρης Ψαθάς live

Κυριακή 24 Ιουνίου

Ash In Art - Ηρακλέους 10 & Καλλιρόης
Ώρα έναρξης 17:00 – 21.00
Παζάρι δίσκων από τις 5μμ και Dj sets από τους παραγωγούς του ραδιοφωνικού τμήματος του Ash In Art και προβολή.
Ώρα έναρξης 21:00 - Μουσική ταινία "Pirate Radio - The Boat That Rocked"

Β2 ΒΑR & Lofi Record Store / Β2 BAR - Πλατεία Κλαυθμώνος
18:00-21:30 Seafish Dj Set / Record Bazaar (outdoors)
21:30-23:30 Rhythm Inside Project Live (outdoors)
23:30- Lee Burton / Bengoa Dj Set (εσωτερικός χώρος)

MINISTRY OF CONCRETE - Αθανασίου Αξαρλιάν 5, Ομόνοια
MOC x SSFR, το απόλυτο street party του καλοκαιριού.
Μουσική στον πεζόδρομο της Αξαρλιάν – Ώρα έναρξης 18.00

Οι SSFR (Swagstafari) αποτελούν ένα από τα δυνατότερα DJ teams στον χώρο της hip-hop/bass/trap μουσικής με μεγάλο βιογραφικό τόσο στους δρόμους όσο και σε γνωστά clubs της Αθήνας.

Το Athens Rats είναι ένα νέο project που σκοπό έχει να ενεργοποιήσει την προβολή και υποστήριξη underground καλλιτεχνών και ομάδων της πόλης, μέσα από live acts, εκθέσεις, χορηγίες, ακόμα και start-ups.

Στα πλαίσια του MOC x SSFR street party, μέλη της οικογένειας των Athens Rats, μεταξύ άλλων και οι Mamaletta (Dub/Hip-Hop), Gio Melody (Pop/R'n'B), Mi55-T (Hip-Hop), μέλη των ATH Kids (TBA) (Hip-Hop), Andri J (Hip-Hop), Ghetto Rock (Hip-Hop), Deezy (Hip-Hop), Crash Override (DJ/Scratch)

ΡΙΝΟΚΕΡΩΣ BAR - Ασκληπιού 22, Νεάπολη Εξαρχείων
Swamp country blues / Experimental μουσική, Ώρα έναρξης: 18:00
Appalachian Cobra Worshippers / Dr. Atomik / Far West Mandolinistic Orchestra

- Αβραμιώτου 6-8
Nu-funk, Balearic, Disco, House, Electro, Ώρα έναρξης 17.00
Dekmantel Soundsystem (NL) / NTEIBINT/ Chevy / Pan

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!