14 στιγμές από την παρουσίαση του δίσκου «Κάψτε το σπίτι»

Η Αναστασία Έδεν και ο Άρης Βλάχος μας πρόσφεραν το βράδυ της Πέμπτης μια μαγική και συγκινητική βραδιά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες με έντονη την πνευματική παρουσία του μεγάλου εκλιπόντος Μάνου Ελευθερίου, παρουσίασαν στο κοινό τους το πολύτιμο υλικό που επεξεργάστηκαν, σε στενή συνεργασία με τον ποιητή και περιέχεται στο δίσκο «Κάψτε το σπίτι».

Η Αναστασία Έδεν ερμήνευσε με εκφραστικότητα και δυναμισμό τα τραγούδια του προγράμματος, που περιλάμβανε εκτός από τα ηχογραφήματα του album και ρηξικέλευθες διασκευές του Άρη Βλάχου.

Η κοινή παρουσία τους στη σκηνή, η αψεγάδιαστη σκηνοθεσία και η άριστη χημεία τους αποδεικνύει γιατί ο Μάνος Ελευθερίου τους εμπιστεύθηκε το έργο του και τους περιέβαλλε με την αγάπη του.

Σημαντικοί σταθμοί του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου συνδυάστηκαν αρμονικά με τα τραγούδια που ακούγονται στο νέο δίσκο «Κάψτε το σπίτι».

Η θεατρικότητα της Αναστασίας Έδεν και η πληθωρική παρουσία του Άρη Βλάχου στο πιάνο, καθήλωσαν το κοινό και το παρέσυραν σε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι που διέσχισε διαφορετικές εποχές και μουσικά είδη.

Πολύτιμη η συμβολή στην παράσταση του εξαιρετικού Παναγιώτη Καψαμπέλη στις κιθάρες.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που ακούστηκε τη φωνή του Μάνου Ελευθερίου στις αφηγήσεις αδημοσίευτων κειμένων του που περιλαμβάνονται στο «Κάψτε το σπίτι».

Η σιωπή των ακροατών και η κατάνυξη της ακρόασης ήταν ένας φόρος τιμής στον ποιητή που καθόρισε με την παρουσία του, για περισσότερο από μισό αιώνα την ελληνική μουσική σκηνή και τα ελληνικά γράμματα.

Από σήμερα το album «Κάψτε το σπίτι» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, άρχισε το μεγάλο ταξίδι του και βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!