13 «κλικ» από τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη & των ΤΑΚΙΜ

(PHOTOS) Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μια ξεχωριστή στιγμή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκε «Την ίδια στιγμή» στη σκηνή του κατάμεστου Ηρωδείου με τους εκπληκτικούς ΤΑΚΙΜ και το αποτέλεσμα ήταν ξεχωριστό! Μαζί τους επί σκηνής και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOUSA) υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πλατύραχου.

Η βραδιά της περασμένης Πέμπτης 14 Ιουνίου ήταν μια γιορτή της σπουδαίας και πολυαγαπημένης ερμηνεύτριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τη σύμπραξη των ΤΑΚΙΜ, του σημαντικού ελληνικού γκρουπ δεξιοτεχνών που κρατούν ζωντανή τη μουσική παράδοση της χώρας μας.

Το ξεχωριστό ρεπερτόριο της 35χρονης πορείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αναδείχθηκε μοναδικά μέσα από την προσέγγιση των ΤΑΚΙΜ, αλλά και με τη σύμπραξη της MOYSA, της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης που πλαισίωσε επάξια τα τραγούδια που η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι συνεργάτες της επέλεξαν να παρουσιάσουν.

Η συναυλία ήταν sold out δύο μέρες πριν και το κοινό, μυημένο στη μαγεία των τραγουδιών της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, αλλά και μαγεμένο από την επιβλητικότητα του χώρου, καταχειροκρότησε την ερμηνεία όλων, τη δεξιοτεχνία και το πάθος των ΤΑΚΙΜ, τη σύμπραξη, το χαμόγελο και την ενέργεια της νιότης της ορχήστρας.

Όλα αυτά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου που ενέταξε τη συναυλία στο φετινό πρόγραμμά του. Η συναυλία θα επαναληφθεί στις 12 Οκτωβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης.

Οι φωτογραφίες είναι της Αγγελικής Παπαϊωάννου, που κατέγραψε και τις εντυπώσεις της από τη συναυλία του Ηρωδείου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!