«Βουτιά στις σελίδες» του Μάνου Ελευθερίου στο Μέντα 88

(SPOT) 48 ώρες με τον Μάνο Ελευθερίου από το Μέντα 88 και το ogdoo.gr.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στο «και μισή» κάθε ώρας, μια «βουτιά στις σελίδες» του Μάνου Ελευθερίου στο Μέντα 88 Fm με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου «Φαρμακείον εκστρατείας». Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στα μεγάλα τραγούδια αλλά και το τελευταίο πόνημα του πηγαίου στιχουργού και συγγραφέα.

Όλα αυτά από το Μέντα 88 και το ogdoo.gr στην ενότητα του Σαββατοκύριακου 48 ώρες, που μέσα σε σύντομο διάστημα έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό.

Τα κείμενα - παρλάτες επιμελείται ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης, ο οποίος μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«Ήταν μοιραίο ο άνθρωπος αυτός να βγει απ’ το στενό σακάκι του στιχουργού, να μην εγκλωβιστεί στον τιμητικό χαρακτηρισμό του ποιητή και σαν συγγραφέας να δώσει στάγματα ψυχής, μνήμες, εμπειρίες, τραύματα και οράματα ζωής. Μικρές αποσκευές που ταξιδεύουν στο διάβα των καιρών, αγγίζουν καρδιές, ξυπνούν συναισθήματα, επουλώνουν σημάδια, τραυματίζουν στιγμές βιωμένες, αβίωτες. Το κέντημα του Ελευθερίου θυμίζει διπλοβελονιά ήρεμης μαστόρισσας, που ξέρει την τέχνη της, που αγωνιά αλλά και είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα».

Τα λόγια και τα χρόνια είναι στο Μέντα 88!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!