Το Studio E της Ελληνικής Ραδιοφωνίας μετονομάστηκε σε «Studio Αντώνης Κοντογεωργίου»

(PHOTOS) Η Διοίκηση της ΕΡΤ & ο Χρήστος Λεοντής τίμησαν τον εκλιπόντα μαέστρο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, από τη Διοίκηση της ΕΡΤ, η μετονομασία του Studio E της Ελληνικής Ραδιοφωνίας σε «Studio Αντώνης Κοντογεωργίου», τιμώντας έτσι τον επί σειρά ετών μαέστρο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή την 1η Οκτωβρίου 2018.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Λεοντής στον χαιρετισμό του -μεταξύ άλλων- ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να τιμήσουμε ανθρώπους που έδωσαν όλη τους τη ζωή, όλη τους την τέχνη, όλο τους το ταλέντο. Ανθρώπους με δοτικότητα, αξιοσύνη και συναδελφικότητα, όπως ήταν ο Αντώνης Κοντογεωργίου» και πρόσθεσε, ότι ο Αντώνης θα αποτελεί παράδειγμα ήθους και γνώσης για όλους.
LE7 5121 small
Στη σεμνή τελετή παρουσιάστηκε ένα σύντομο τηλεοπτικό απόσπασμα από το αφιέρωμα «Αντώνης Κοντογεωργίου - Το πορτρέτο ενός ταλαντούχου μαέστρου» σε σκηνοθεσία Γεωργίου Δάμπαση και στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα από τη Χορωδία της ΕΡΤ με αγαπημένα έργα του αείμνηστου μαέστρου που δίδαξε ο ίδιος.

Παρόντες στην τελετή ήταν στενοί συγγενείς, συνεργάτες, φίλοι και συνάδελφοι.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!