Το περίπτερο του Ογδόου: Οι προσφορές του Σαββατοκύριακου (18 & 19/10)!

Πολλές και ετερόκλητες ως συνήθως οι προσφορές των Σαββατιάτικων και Κυριακάτικων εφημερίδων. Το περίπτερο του ogdoo.gr επιλέγει και «προτείνει»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Παραπολιτικά του Σαββάτου

Αντώνης Ρέμος - Το 2ο cd από το διπλό live άλμπουμ «Μια νύχτα μόνο» (Η εφημερίδα επανεκδίδει όλη τη δισκογραφία του ερμηνευτή)

Ακόμη το 7ο βιβλίο του Μανώλη Ανδρόνικου «Ακρόπολη».

Επιπλέον album Panini για το Champions League 2014/2015 κι ένα dvd για μικρούς και νεαρούς «φίλους».
1
Εspresso weekend (κυκλοφορεί το Σάββατο): 

Για τους «απαιτητικούς» ακροατές, σε πρώτη κυκλοφορία με εφημερίδα το νέο album του Κώστα Μαρτάκη!

Μαζί, Τόλης Βοσκόπουλος - 15 μοναδικές επιτυχίες σε μία (ακόμη από τα χρόνια της Philips) συλλογή και «Oι Επισκέπτες της νύχτας», με τον θρυλικό Τσαρλς Μπρόνσον!

Ελπίζω οι συντελεστές να εννοούν την εξαιρετική ταινία «Ο εκτελεστής της νύχτας»( Death Wish) σε σκηνοθεσία Μάικλ Γουίννερ και σε μουσική του Χέρμπι Χάνκοκ.
2
Real News

Τα μεγάλα τραγούδια του Άκη Πάνου | 3 cd με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σπουδαίου λαϊκού στιχουργού και συνθέτη (και όχι μόνο). Τραγουδούν: Βελής, Βοσκόπουλος, Γκίκα, Διονυσίου, Διαμάντη, Καζαντζίδης, Κόκοτας, Λαμπράκη, Λύδια, Μαράντη, Μενιδιάτης, Μητσιάς Μοσχολιού, Μπιθικώτσης, Νταλάρας, Πόλυ Πάνου, Χατζηαντωνίου, ο Άκης Πάνου και άλλοι.

Ακόμη ο δεύτερος  «τόμος» του βιβλίου του Σαράντου Καργάκου – «Η αυτοκρατορία της Κωνσταντινουπόλεως».

Πρώτο θέμα

Το συναρπαστικό θρίλερ «Drive» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, με τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Ταινία βραβευμένη με το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στις Κάννες.

Επιπλέον δωροεπιταγές για τα ψώνια σας και πρόσβαση σε κανάλια της nova.

Καθημερινή

Φροντισμένες και κατατοπιστικές, ως συνήθως, οι εκδόσεις που τη συνοδεύουν.

Στην σειρά ηγέτες σειρά έχει το βιβλίο «Ο Μέγας Αλέξανδρος». Εκτός από μεγάλος στρατηγικός νους και αρχηγός ανθρώπων, μετέδωσε το ελληνικό πνεύμα στα έσχατα όρια της Ασίας της εποχής του.

Επίσης «70 χρόνια απελευθέρωση»: Μια ειδική έκδοση - αφιέρωμα στα 70 χρόνια από την Απελευθέρωση. 32 σελίδες με μαρτυρίες πρωταγωνιστών, αποτιμήσεις από έγκυρους ιστορικούς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για την Απελευθέρωση της Ελλάδας το 1944.

Δημοκρατία

Δύο συλλογές πορτραίτα κι ένα δυνατό γουέστερν.

Αντώνης Καλογιάννης - Tα καλύτερα τραγούδια του | Αλέκα Κανελλίδου – Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της | «Ο Μεγάλος Παράνομος» με τον Γιούλ Μπρίνερ

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!