To ogdoo.gr στην ΕΡΤ

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Ο συνεργάτης μας Θανάσης Γιώγλου μιλά για το ogdoo.gr στην εκπομπή «Στάση ΕΡΤ» με τον Ανδρέα Ροδίτη και τη Σόνια Φίλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
O αρθρογράφος, μελετητής της ελληνικής μουσικής και ραδιοφωνικός παραγωγός Θανάσης Γιώγλου ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 «Στάση ΕΡΤ» με τον Ανδρέα Ροδίτη και τη Σόνια Φίλη.

Ο Θανάσης Γιώγλου, ο οποίος αρθρογραφεί στο ogdoo.gr από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του και συνεχίζει δυναμικά, εξήγησε στον Ανδρέα Ροδίτη και τη Σόνια Φίλη την αξία και ιδιαιτερότητα του οgdoo.gr και των ανθρώπων του στο «χώρο» της μουσικής, του πολιτισμού και των τεχνών ενώ στάθηκε και στις εκδόσεις του Ogdoo Music Group και ιδιαίτερα στην κυκλοφορία του δίσκου «Αμίλητη Ιστορία».

Η πληρότητα του Ανδρέα Ροδίτη και η ευαισθησία του για τα θέματα τέχνης και πολιτισμού και η άψογα μελετημένη και με γνώση του δημοσιογραφικού «ρυθμού» και του αντικειμένου της, Σόνια Φίλη συνέβαλλαν σε μια δημιουργική παρουσίαση.

Ακόμη ο Θανάσης Γιώγλου μίλησε και για τις δραστηριότητά του ως μουσικού παραγωγού στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και στην ειδική σχέση του με την μουσική και το τραγούδι.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Σαμοθράκης

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!