Το νέο, επίσημο site του Γιώργου Νταλάρα

Με στοιχεία, πληροφορίες και υλικό για τη μεγάλη διαδρομή του στην ελληνική μουσική και το τραγούδι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
www.georgedalaras.com
Αυτό είναι το νέο μας επίσημο site.
Ένας ψηφιακός χώρος, όπου καταγράφεται -όσο είναι δυνατόν- η ενασχόλησή μου με τη μουσική και το τραγούδι ως σήμερα.
Σας καλωσορίζουμε σε ένα μουσικό ταξίδι στις 600 σημαντικότερες στιγμές αυτής της πορείας, στη δισκογραφία, τις μεγάλες συναυλίες-σταθμούς, τις συνεργασίες καθώς και σε σημαντικά κεφάλαια αυτής της διαδρομής. Μιας διαδρομής που συνεχίζεται...
Εδώ, επίσης, στην ενότητα «Προτάσεις για ακρόαση» θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε τις επιλογές μου με τραγούδια αγαπημένα αλλά και τραγούδια «κρυφά» που θα τους δώσουμε μαζί την ευκαιρία της δεύτερης ακρόασης.

Με αυτά τα λίγα λόγια ο Γιώργος Νταλάρας παρουσίασε τη νέα, επίσημη ιστοσελίδα του, που βρίσκεται από χθες στον «αέρα».

Για τη δημιουργία του site και τη διοχέτευση του υλικού συνεργάστηκε μια ομάδα από φίλους και συνοδοιπόρους, που, τολμώ να πω, ότι ξέρουν όσο λίγοι τη μεγάλη διαδρομή του Γιώργου Νταλάρα στην ελληνική μουσική και το τραγούδι.

Βιογραφικό, χρονολόγιο, αναλυτικότατη δισκογραφία (προσωπικοί δίσκοι, συμμετοχές, ψηφιακές εκδόσεις, προσωπικές συλλογές, διεθνείς εκδόσεις, επίσημα βίντεο), μεγάλες συναυλίες, συναυλίες για την Κύπρο, αρχείο εμφανίσεων, συνεργασίες με δημιουργούς, τραγουδιστές, μεγάλες ορχήστρες και μουσικούς, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, video με εκπομπές, συναυλίες και videoclips, προτάσεις για ακρόαση και μια ιδιαίτερη αναφορά στη θάλασσα είναι οι ενότητες που περιλαμβάνονται στο νέο site. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Η νέα σελίδα θα εμπλουτίζεται κατά καιρούς με νέα κείμενα και οπτικοακουστικό υλικό.

Έτσι, πήρε «σάρκα και οστά» το αίτημα πολλών φίλων του ερμηνευτή, για τη δημιουργία μιας έγκυρης και ενημερωμένης ιστοσελίδας, που θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία για το έργο και την πορεία του στο τραγούδι...

-Κεντρική φωτογραφία: Μάρω Χρυσανθοπούλου
https://www.georgedalaras.com/
02.Dalaras site

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!