Το δεύτερο μέρος της «Κατάθεσης Ψυχής» του Νικολόπουλου

Την Κυριακή 5 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι στον Κώστα Μπαλαχούτη και το Κανάλι της Βουλής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/04/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Το δεύτερο μέρος της «Κατάθεσης Ψυχής» του Χρήστου Νικολόπουλου είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικό απ’ το πρώτο.

Οι μπουζουξήδες «βασιλιάδες» των στούντιο, ο αγαπημένος του Μάτσα Λοΐζος, ο Καλδάρας, ο Δερβενιώτης, ο Κουγιουμτζής αλλά και ο Γαβαλάς, ο Διονυσίου και ο Μίκης Θεοδωράκης που είχε λατρεία για τους λαϊκούς δρόμους.

Και βέβαια ο Νταλάρας, η Χαρούλα, η Αρβανιτάκη και οι νεότεροι καλλιτέχνες καθώς η επανένωση αλλά και η κόντρα με τον Καζαντζίδη.

Ξεχωριστή θέση έχουν και οι στιχουργοί, ο Πυθαγόρας, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Ρασούλης, ο Χαψιάδης και όχι μόνο, όπως και τα μυστικά του μπουζουκιού και των εκτελεστών του.

Κι αυτά είναι μόνο μερικά απ’ τα κομβικά σημεία της εξομολόγησης του δεξιοτέχνη μπουζουξή και πηγαίου συνθέτη στον Κώστα Μπαλαχούτη.

Ο Κύκλος των «Καταθέσεων Ψυxής» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Μπαλαχούτης στο Κανάλι της Βουλής των Ελλήνων έχει συναντήσει θερμή υποδοχή. Μετά τις «εξομολογήσεις» των Γιώργου Νταλάρα και Λευτέρη Παπαδόπουλου – και μάλιστα σε δύο μέρη για τον καθένα- καθώς και των Πετρολούκα Χαλκιά και Κώστα Χατζή, που απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και κριτικές, σειρά έχει ο Χρήστος Νικολόπουλος, του οποίου το πρώτο μέρος έχει ήδη παρουσιαστεί.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Κώστας Μπαλαχούτης έχει υπογράψει και τη βιογραφία του Νικολόπουλου αναμένουμε με ξεχωριστό ενδιαφέρον τις «νέες» αυτές μαρτυρίες του.

Μάλιστα ο τελευταίος χαρίζει και μοναδικά ταξίμια και ερμηνείες «ειδικά» για τους φίλους της εκπομπής.

Η δεύτερη αυτή «Κατάθεση ψυχής» του Χρήστου Νικολόπουλου θα προβληθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι και σε επανάληψη την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!