Tηλεοπτικοί αποχαιρετισμοί για πολλούς, επιστροφή για λίγους!

Μπορεί ο φθινοπωρινός καιρός να έχει μπερδέψει λίγο τους Έλληνες τηλεθεατές, όμως οι εκπομπές, εναρμονισμένες με την εποχή, άρχισαν η μια μετά την άλλη να μπαίνουν σε καλοκαιρινό κλίμα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/06/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
και να κατεβάζουν τις αυλαίες τους είτε εν όψει διακοπών είτε δια παντός...

Ήδη στον ΑΝΤ1 αποχαιρέτησαν από την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας οι «Ράδιο Αρβύλα», τα καρντάσια από τη Θεσσαλονίκη, με σαφείς ενδείξεις ότι θα επιστρέψουν τον Οκτώβριο, ενώ και το «Όλα τρέλα» ολοκλήρωσε τον κύκλο του την περασμένη Τετάρτη, με τον Θέμο Αναστασιάδη να μη δίνει σαφείς απαντήσεις για το μέλλον. «Πιθανόν αυτή να είναι η τελευταία εκπομπή, πιθανόν και η τελευταία χρονιά», είπε πριν αποχαιρετήσει το κοινό, αλλά επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής κάνει τέτοιες δηλώσεις, είναι περισσότερο πιθανό παρά απίθανο να επιστρέψει ξανά το φθινόπωρο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Και οι τηλεοπτικοί αποχαιρετισμοί συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και αυτήν την εβδομάδα. Συγκεκριμένα κλείνουν για φέτος τον κύκλο τους και τα άλλα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1 (Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δημήτρης Σταρόβας και Μαρία Μπεκατώρου) με την προοπτική επίσης να τους δούμε και του χρόνου, στην ίδια συχνότητα, αφού οι επιδόσεις τους κρίθηκαν παραπάνω από ικανοποιητικές..

Στον ALPHA τελειώνει το «Αλ Τσαντίρι» με μια εκπομπή με πανηγυρικό χαρακτήρα και βγήκε στον αέρα από το Θέατρο «Αριστοτέλειον» της Θεσσαλονίκης. Στην περίπτωση του Λάκη Λαζόπουλου βέβαια ουδείς ξέρει αν θα ανοίξει ξανά τα τσαντίρια του και του χρόνου, αφού ο δημιουργός κρατάει πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή τα χαρτιά του κλειστά. Στον ALPHA πάντως τον θέλουν και δεν κρύβουν την αγάπη τους.

Στο MEGA, αφού ήδη τέλειωσε για φέτος η «Μοντέρνα Οικογένεια» (έριξε αυλαία την προηγούμενη Πέμπτη), κάνουν φινάλε δύο ακόμη κωμικές σειρές του καναλιού. Πρόκειται για το «Σπίτι της Έμμας» που ολοκληρώνεται, αλλά και «Με τα παντελόνια κάτω» που ρίχνει αυλαία, έπειτα από δύο σεζόν. Και οι δύο παραγωγές ρίχνουν οριστικά τίτλους τέλους, αφού δεν πήραν έγκριση για νέους κύκλους επεισοδίων.

Αντίθετα το «Celebrity game night» με τη Σμαράγδα Καρύδη που μας αποχαιρετάει για φέτος αυτή την Πέμπτη στις 23.30, θα επιστρέψει και του χρόνου, αφού πήρε ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Πηγή: www.enet.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!