Τι θα δούμε στο τελευταίο για φέτος «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά»

(TRAILER) Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανανεώνει το ραντεβού του για τη νέα τηλεοπτική σαιζόν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με ένα καλοκαιρινό επεισόδιο και με την αύρα του Αιγαίου αποχαιρετά μία επιτυχημένη σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ανανεώνει το ραντεβού του με το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά!» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το μελωδικό ταξίδι ξεκινά το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 20.50, στον ΣΚΑΙ, με τις υπέροχες ερμηνείες του Κώστα Χατζή που περιστοιχισμένος από τα παιδιά της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου συγκινεί. Το μικρόφωνο παίρνουν στη συνέχεια η Φωτεινή Δάρρα, ο Δώρος Δημοσθένους, η Χρυσούλα Στεφανάκη, ο Μπάμπης Βελισσάριος, η Μιρέλα Πάχου, η Μαρία Αναματερού και ο Σωτήρης Καρυστινός.

Με τα βασικά μέλη της Ομάδας Αιγαίου: Απόστολος Μπιλίρης, Ντενίζ Τσιμή, Γιώργος Μπάτρης και Θανάσης Ζώης μιλάνε για τη σημασία της προσφοράς και του εθελοντισμού και απολαμβάνουν διαχρονικές επιτυχίες οι: Παύλος Παπαδημητρίου, Κώστας Κοκκινάκης, Νίκη Παλληκαράκη, Στέλλιος Κρητικός, Ειρήνη Κολλιδά, Άντζελα Ευριπίδη, Σοφία Μανωλάκου, Σάρα Εσκενάζυ, Βάσω Μητρομάρα καθώς και ο Λευτέρης Καραΐσκος (νεοεκλεγείς δήμαρχος Αμοργού) και η Κατερίνα Καμίτση (εκπαιδευτικός από την Πάτμο).

Δείτε το trailer.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!