Τα παλιά και τα καινούργια του Μετρονόμου στην Θεσσαλονίκη

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ο εκδότης του περιοδικού Μετρονόμος Θανάσης Συλιβός καλεσμένος της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Μετρονόμος πάει Θεσσαλονίκη…


17 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το μουσικό περιοδικό Μετρονόμος, που εκδίδει ο άοκνος δημοσιογράφος και συγγραφέας Θανάσης Συλιβός. Ο Μετρονόμος είναι ένα από τα ελάχιστα, σοβαρά μουσικά έντυπα, που συνεχίζουν, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, να κοσμούν με την παρουσία τους το σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι.

Εκτός από το περιοδικό όμως, οι εκδόσεις του Μετρονόμου δραστηριοποιούνται, εδώ και πολλά χρόνια, στην έκδοση ξεχωριστών βιβλίων αλλά και δίσκων, που υπογράφουν σημαντικοί δημιουργοί του παλιού «έντεχνου» τραγουδιού (όπως ο Χρήστος Λεοντής, ο Λίνος Κόκοτος, ο Μιχάλης Τερζής, ο Γιώργος Σταυριανός, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας κ.α.) αλλά και δεκάδες άλλοι νεώτεροι και εξίσου σημαντικοί.

Την Τετάρτη 2 Μαΐου, ο εκδότης του Μετρονόμου Θανάσης Συλιβός, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης στους 100,6 fm.
SYLIVOGIOGLOU
Μαζί του συζητήσαμε για πολλά και ενδιαφέροντα που αφορούν το σημερινό ελληνικό τραγούδι και τις μουσικές εκδόσεις, ενώ ακούσαμε μια σειρά από τα ωραιότερα - κατά τη γνώμη μου - τραγούδια που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις του Μετρονόμου από το 2007 μέχρι σήμερα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι εκδόσεις Μετρονόμος, θα βρίσκονται στη 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (περίπτερο 15, stand 77), που πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2018.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!