Τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού στους 90,4 Fm (10/3)

Τα 90 χρόνια απ’ την  ίδρυση της θρυλικής ομάδας του Πειραιά δεν θα μπορούσαν να μην υπογραμμιστούν από τον Κώστα Μπαλαχούτη και την εκπομπή του
ο «Πειραιά της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm.

Τα τραγούδια που γράφτηκαν για την ερυθρόλευκη ομάδα, οι αναφορές σ’ αυτήν στην λογοτεχνία, τον κινηματογράφο τις τέχνες -και όχι μόνο -κι ένας καλεσμένος έκπληξη που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με χρυσές σελίδες της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ένας σύλλογος που έσπασε τα στενά αθλητικά όρια και διαμόρφωσε «ιδεολογίες» ζωής, αξίες και κώδικες συμπεριφοράς.

Όλα αυτά, αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ.

«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα «σεργιάνι» στον ιδιότυπο και μαγικό κόσμο της πόλης από τα «χρόνια τα παλιά» μέχρι και τις μέρες μας μέσα από τραγούδια, θύμησες μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, «μεγάλες» και «μικρές» ιστορίες … και άλλα πολλά και ιδιαίτερα. Άλλωστε οι εκπομπές του Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους.

Το ίδιο συμβαίνει εδώ και ενάμισι χρόνο πε΄ριπου στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.kanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates