«Στην Υγειά μας ρε Παιδιά»: Ρεμπέτικη βραδιά

Μια ρεμπέτικη βραδιά διαφορετική, με πολλές εκπλήξεις και μοναδικές ερμηνείες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με το Σπύρο Παπαδόπουλο που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ το Σάββατο 11 Μαΐου στις 22.00, ο Κώστας Καράλης και ο Βαγγέλης Γερμανός ερμηνεύουν αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια και εκπλήσσουν ευχάριστα.

Το συγκρότημα «ΝΟΜΟτέλια», μια παρέα δικηγόρων που αγαπούν το ρεμπέτικο τραγούδι, δίνει το δικό του στίγμα στη βραδιά. Τραγουδούν ακόμη: η Σοφία Παπάζογλου, ο Σωτήρης Παπατραγιάννης, ο Γλαύκος Σμαριανάκης, η Ανθούλα Μίχου, ο Δημήτρης Κρανίδας, η Ρία Ελληνίδου, η Ανατολή Μαργιόλα.

Την παρέα συμπληρώνουν φίλοι του ρεμπέτικου τραγουδιού: ο καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράπας, ο εικαστικός Κωστής Γεωργίου, ο σκιτσογράφος Σπύρος Ορνεράκης, ο ερευνητής του ρεμπέτικου τραγουδιού Πάνος Σαββόπουλος, ο πρώην πρωταθλητής στίβου Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού του Κέντρου, Μελέτης Μπουραντάς, η Νατάσα Μποζίνη, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, η Αμέλια Αναστασάκη, η Ελένη Ορνεράκη και η Χρύσα Παπαλελούδη. Όλοι μαζί διασκεδάζουν, τραγουδούν και αφηγούνται ιστορίες για το ρεμπέτικο τραγούδι.

Δείτε το trailer.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!