«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή

(ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ερμηνεύουν οι: Σοφία Μάνου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ηρώ Σαΐα, Δημήτρης Υφαντής, Θοδωρής Κοτονιάς, Αγγελική Τουμπανάκη, Παναγιώτης Σδούκος & Σταύρος Χαλιαμπάλιας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Ο πρώτος ήλιος» Vs Champions League final


Αν και συνέπεσε με την ώρα μετάδοσης του Τελικού Champions League, μια μεγάλη μερίδα του κοινού «γύρισε την πλάτη» στη στρογγυλή «θεά» και προτίμησε να παρακολουθήσει το αφιέρωμα της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον Σταύρο Κουγιουμτζή, που προβλήθηκε το Σάββατο 1 Ιουνίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το στούντιο γέμισε από 250 παιδιά, μέλη χορωδιών και μουσικούς της Νεανικής και Συμφωνικής Ορχήστρας της Νίνας Πατρικίδου που λειτουργεί με τη στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου.

Τα μεγάλα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή τραγούδησαν οι Σοφία Μάνου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ηρώ Σαΐα, Δημήτρης Υφαντής, Θοδωρής Κοτονιάς, Αγγελική Τουμπανάκη, Παναγιώτης Σδούκος και Σταύρος Χαλιαμπάλιας ενώ η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έδωσε το δικό της ηχόχρωμα. Επίσης, ο αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος - Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α. εξέπληξε ερμηνεύοντας με ιδιαίτερο τρόπο τη «Granada» του Agustin Lara.
61430956 2392779950742558 8252527914050912256 n 1
Την παρέα συμπλήρωσαν ο Γιώργος Δεμελής (Διευθυντής της Ορχήστρας «ΚΑΝΩΝ» της Ι.Α.Α.), η Αιμιλία Κουγιουμτζή, σύζυγος του αλησμόνητου δημιουργού, ο στιχουργός Φίλιππος Γράψας, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Μανώλης Καραντίνης, ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο Νίκος Μακράκης, ο «δικός μας» Θανάσης Γιώγλου, ο Αποστόλης Δαγδελένης, πρόεδρος Κέντρου Θηβαϊκού Πολιτισμού, η Νίνα Πατρικίδου, διευθύντρια της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας «ΝΙΝΑ ΠΑΤΡΙΚΙΔΟΥ», ο Ηλίας Λιαμής, διευθυντής της Νεανικής Χορωδίας «Chœur di cœur» («Η χορωδία της καρδιάς») και η Χρυσούλα Τσιμούρη διευθύντρια της Μικτής Νεανικής Χορωδίας «ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ» Αγ. Ευθυμίου Κερατσινίου και της Παιδικής Νεανικής Χορωδίας Δήμου Διονύσου. H εκπομπή ολοκληρώθηκε με μια μικρή επιλογή από παραδοσιακά τραγούδια που χόρεψε Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Σέρπη.
60184585 2421432914568117 727589037858095104 n
Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή από το κανάλι του Aetos 68.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!