«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με λαϊκά απ’ το ’80 μέχρι σήμερα

(TRAILER) Δείτε ποιοι συμμετέχουν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα λαϊκό μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα θα παρουσιάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα προβληθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Πολύ κέφι και χορό υπόσχονται μερικοί από τους ερμηνευτές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού: Αντύπας, Λευτέρης Πανταζής, Δημήτρης Κοντολάζος και Κατερίνα Στανίση.

Την παρέα συμπληρώνουν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας, η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη, η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Τζώρτζια Γεωργίου, η ερμηνεύτρια Βασιλική Στεφάνου και ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς που πρωτοστατεί στον χορό και στο γλέντι.

Μαζί, νέοι άνθρωποι από όλους τους χώρους που με τη διάθεσή τους παρασύρουν σε μια βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδια και κέφι: Δημήτρης Γρηγοράκης, Αντελίνα Τελώνη, Κλέλια Πανταζή, Άννα Πολύζου Φελίσια Λαπάτη, Πάνος Ζάρλας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Στέφανος Μουαγκιέ, Σαμουήλ Ακίνολα, Ελεάνα Παλαιολόγου, Πάττυ Σπηλιωτοπούλου, Ρία Τσίγα και η Ελίνα Κέφη.

Δείτε το trailer

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!