Στην υγειά μας ρε παιδιά με Ελεωνόρα Ζουγανέλη

(TRAILER) Δυνατές συγκινήσεις, εκπληκτικές ερμηνείες και χορό περιλαμβάνει το μενού της βραδιάς με οικοδεσπότη τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμηνεύει δικές της επιτυχίες αλλά και μεγάλα διαχρονικά τραγούδια. Συμμετέχει και συμπράττει μαζί της ο Κώστας Μακεδόνας.

Ακόμη, τραγουδούν μαζί της ο Σταύρος Σιόλας, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιώργος Καραδήμος, η Κατερίνα Πολέμη και ο Σπύρος Γραμμένος. Η Γιώτα Γιάννα συγκινεί την Ελεωνόρα και τους καλεσμένους με τις ερμηνείες της. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς η σύμπραξη της Ελεωνόρας με τον συνθέτη Γιάννη Χριστοδουλόπουλο σε αγαπημένα τραγούδια.

Μέλος της μεγάλης παρέας η στιχουργός Sunny Μπαλτζή, οι ηθοποιοί Μαριάννα Τουμασάτου, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και Ντόρα Μακρυγιάννη, η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Σοφία Μπεκιάρη και Χρήστος Παπαμιχάλης, ο Γιώργος Καρτάλος και ο ζωγράφος Άγγελος Παπαδημητρίου. Το μικρόφωνο παίρνουν επίσης η Πέννυ Μπαλτατζή, η Ασπασία Θεοφίλου και ο Θοδωρής Μαυρογιώργης.

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με το Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα μεταδοθεί στις 21.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δείτε το trailer εδώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!