«Στην υγειά μας ρε παιδιά» αφιερωμένο στον Τάκη Μουσαφίρη

(TRAILER) Ερμηνεύουν: Πίτσα Παπαδοπούλου, Θέμης Αδαμαντίδης, Στέλιος & Άγγελος Διονυσίου, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Δάντης, Κώστας Καραφώτης, Ζωή Παπαδοπούλου & Αγνή Καλουμένου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στον δημιουργό μεγάλων επιτυχιών, τον Τάκη Μουσαφίρη, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 22.00, από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Μία δυνατή προσωπικότητα, o συνθέτης, στιχουργός και μουσικός Τάκης Μουσαφίρης, μας καθηλώνει με τον λόγο του και τα τραγούδια του. Κορυφαίοι τραγουδιστές ερμηνεύουν τις δημιουργίες του: η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Θέμης Αδαμαντίδης ο Στέλιος Διονυσίου, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, ο Κώστας Καραφώτης, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Αγνή Καλουμένου.

Την παρέα συμπληρώνουν οι ηθοποιοί: Μαρίνα Ψάλτη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Χρήστος Σπανός, Μιχάλης Μαρκάτης, οι δημοσιογράφοι: Νικόλας Βαφειάδης, Αμέλια Αναστασάκη και Γιώργος Κοντογιάννης, η παρουσιάστρια Μαρία Φραγκάκη, ο επιχειρηματίας Σταύρος Γαλανάκης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Στέλιος Ελληνιάδης, και οι συγγραφείς Μαρία Παναγοπούλου και Φιλομήλα Λαπατά.

Δείτε το trailer.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!