Στην Υγειά μας ρε Παιδιά: 4 νέες αυθεντικές και άφθαρτες φωνές

(TRAILER) Έκπληξη της βραδιάς η τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με το Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 στις 22.00 φιλοξενεί τέσσερις νέες αυθεντικές και άφθαρτες φωνές: την Ηρώ Σαΐα, τον Ζαχαρία Καρούνη, τον Γιώργο Καραδήμο και την Αγγελική Τουμπανάκη.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο κορυφαίος Έλληνας σολίστας και δεξιοτέχνης του κλαρίνου μας χαρίζει μαγικές μελωδίες. Έκπληξη της βραδιάς η τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα, που ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Λάβαρα και ραβασάκια» σε μουσική του Ζαχαρία Καρούνη.

Την παρέα συμπληρώνουν: ο συνθέτης, πιανίστας και στενός συνεργάτης της Ηρούς Σαΐα, Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Αλέξης Κωστάλας, η φωτογράφος Καλλιόπη, ο συντονιστής του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών Κλήμης Πυρουνάκης, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές: Ρένια Τσιτσιμπίκου, Βασίλης Σκουντής και Αντώνης Κατσαρός, οι ηθοποιοί Βίκυ Μαραγκάκη, Νίκη Σερέτη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γωγώ Μπρέμπου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Ειρήνη Σταματίου, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Βασιλεία Ζερβού και Ξενοφών Ραράκος, η στιχουργός Σόφη Παππά και η δημοσιογράφος Στέλλα Μιχαλέα.

Δείτε το trailer.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!