«Στάση ΕΡΤ» με Δέσποινα Μπεμπεδέλη & Ζαχαρία Καρούνη

(ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) «Φιλιώ Χαϊδεμένου» - Η τηλεοπτική παρουσίαση μιας ξεχωριστής θεατρικής παράστασης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/12/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Η «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στην ΕΡΤ


Στάση στην ΕΡΤ έκαναν την περασμένη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου η Δέσποινα Μπεμπεδέλη και ο Ζαχαρίας Καρούνης, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου», που παρουσιάζεται από τις 23 Νοεμβρίου στο θέατρο «Βεάκη» με μεγάλη επιτυχία και εμφανίσθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ», που παρουσιάζουν ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη.

Μαζί τους η Άνδρη Θεοδώτου που έκανε τη θεατρική διασκευή, ενώ ο Πάνος Βέργος με το σαντούρι του και ο Μανούσος Κλαπάκης στα κρουστά συνόδευσαν την Δέσποινα Μπεμπεδέλη και τον Ζαχαρία Καρούνη σε δυο από τα τραγούδια της παράστασης - σε μουσική του Καρούνη και στίχους του Χρίστου Παπαδόπουλου - που παρουσιάστηκαν ζωντανά στην εκπομπή.

Εμφανίσεις στο θεατρικό σανίδι όπως αυτή της Δέσποινας Μπεμπεδέλη, που γίνονται μετά από δέκα χρόνια, έχουν σήμερα ιδιαίτερη σημασία, πολύ περισσότερο όταν γίνονται με αφορμή ένα έργο που πραγματεύεται την τραγωδία της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Η συνεργάτης του Ogdoo.gr Καλή Βανδώρου παρακολούθησε την παράσταση και έγραψε σχετικά, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κανονικά την περίοδο των εορτών.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το απόσπασμα της εκπομπής «Στάση ΕΡΤ» με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη και τον Ζαχαρία Καρούνη.

- Οι φωτογραφίες προέρχονται από τη σελίδα της Σόνιας Φίλη στο facebook.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!