Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ: Χρυσά λαϊκά του ’50 και του ’60

Μαζί ο Χρήστος Παπαδόπουλος με την ορχήστρα του, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ιώ Νικολάου, η Άννα Μπαλάσκα, ο Γιώργος Σαρρής, η Μαρία Καρλάκη, ο Πάνος Μπλέτζας, ο Θάνος Τζάνης κ.ά.
Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, μας ταξιδεύει στα «χρυσά λαϊκά» των δεκαετιών του ’50 και του ’60, τότε που το μπουζούκι είχε τον πρώτο λόγο.

Μαζί στη σκηνή σε αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, ο Χρήστος Παπαδόπουλος με την ορχήστρα του, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ιώ Νικολάου, η Άννα Μπαλάσκα, ο Γιώργος Σαρρής, η Μαρία Καρλάκη, ο Πάνος Μπλέτζας, ο Θάνος Τζάνης και οι ηθοποιοί Θάνος Κοντογιώργης, Νικολέττα Καρρά, Ρένος Ρώτας, Αλέξανδρος Πέρρος, Τόνυ Δημητρίου, Ελένη Τζώρτζη, Κατερίνα Δημητρόγλου και Γιώργος Μπανταδάκης.

Στην παρέα ακόμη, ο στιχουργός, συγγραφέας και ερευνητής του λαϊκού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης και ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Παναγιώτης Μπράβος για να μας αφηγηθούν άγνωστες ιστορίες από τη χρυσή εποχή του μπουζουκιού και των μεγάλων λαϊκών συνθετών

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22.00, λέμε ένα μεγάλο Ναι στα «χρυσά λαϊκά» τραγούδια και τους μεγάλους μας συνθέτες.
DSC07288
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, ώρα 22:00

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates