«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με Θέμη Καραμουρατίδη

(PHOTOS) Μαζί; Νατάσσα Μποφίλιου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μελίνα Κανά, Κατερίνα Κούκα, Μαρίζα Ρίζου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Θοδωρής Μαυρογιώργης κ.ά.
Κάθε Σάββατο βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

«Αφιέρωμα στον Θέμη Καραμουρατίδη»


Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, τιμά τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, σε ένα ραντεβού από το οποίο δεν λείπει κανείς.

Μαζί του στη σκηνή, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Μελίνα Κανά, η Κατερίνα Κούκα, η Μαρίζα Ρίζου, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης και ο Δημήτρης Κόψης.

Στη μεγάλη παρέα της βραδιάς, οι ηθοποιοί: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Πέμυ Ζούνη, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, οι στιχουργοί Οδυσσέας Ιωάννου και Λήδα Ρουμάνη, ο μαέστρος Αντώνης Παλαμάρης, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Χρήστος Παμαμιχάλης και Ανδρέας Κυριακάκης, ο παρουσιαστής-ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μηλιόγλου και ο ηθοποιός και παρουσιαστής Παναγιώτης Κουντουράς.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, ο Θέμης Καραμουρατίδης «έχει το δίκιο του κι εμείς τον κόσμο όλο», με πολλές εκπλήξεις και μια υπέροχη και κεφάτη παρέα που θα είναι εκεί για να τιμήσει έναν από τους κορυφαίους συνθέτες της νέας γενιάς.
DSC00617
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates