«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με Φωτεινή Βελεσιώτου

Για την τραγουδίστρια μιλάει ο Γιώργος Νταλάρας. Συμμετέχουν: Haig Yazdjian, Αναστασία Μουτσάτσου, Ζαχαρίας Καρούνης, Σαββέρια Μαργιολά κ.α.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, ώρα 22:00

Ο Μιχάλης Μαρίνος και η Ναταλία Δραγούμη, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, υποδέχονται μία από τις πιο ιδιαίτερες τραγουδίστριες της εποχής μας: τη Φωτεινή Βελεσιώτου!

Ένα μουσικό ταξίδι χωρίς διόδια αλλά με πραγματικές και βαθιές ερμηνείες σπουδαίων τραγουδιών! Από τις «Μέλισσες» και τα «Διόδια» της προσωπικής της δισκογραφίας αλλά και τα κλασικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών (Μάνος Ελευθερίου, Ηλίας Ανδριόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Βασίλης Τσιτσάνης, Αρλέτα κ.ά.), μέχρι ανατολίτικες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια του σήμερα!

Για τη Φωτεινή Βελεσιώτου μιλάει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Γιώργος Νταλάρας.

Συνοδοιπόροι της Φωτεινής στα τραγούδια οι: Haig Yazdjian, Αναστασία Μουτσάτσου, Ζαχαρίας Καρούνης, Σαββέρια Μαργιολά, Κωνσταντίνα Πάλλα, Γιάννης Παπαγεωργίου, Σωτήρης Μπαλλάς και ο μουσικός Ηλίας Κατελάνος.
DSC06148
Μαζί, επίσης, η χρυσή ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράπας, οι δημοσιογράφοι Αθηνά Καμπάκογλου, Θανάσης Συλιβός και Θανάσης Γιώγλου, οι σκηνοθέτες Δημήτρης Αδάμης και Ειρήνη Ιακώβου, οι ηθοποιοί Σπυρίδων Ιωάννου και Χρυσαλένα Χριστοπούλου, ο στιχουργός Γιώργος Γκώνιας, και η παλιά μαθήτρια της Φωτεινής (ως έκπληξη της βραδιάς), Λία Βούλγαρη.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!