Στα μπουζούκια λέμε… ΝΑΙ!

(PHOTOS) Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ με σπουδαίους ερμηνευτές και τέσσερις ξεχωριστούς σολίστες του μπουζουκιού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο. Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

«Στα μπουζούκια… λέμε ΝΑΙ»


Στα μπουζούκια… λέμε ΝΑΙ. Στα καλά τραγούδια λέμε ΝΑΙ, χωρίς αφορισμούς και διαχωριστικές γραμμές. Η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στα μεγάλα τραγούδια που έγραψαν ανεπανάληπτοι λαϊκοί συνθέτες και δεξιοτέχνες του μπουζουκιού.

Στο στούντιο, τέσσερις πηγαίοι σύγχρονοι σολίστες, ο Παναγιώτης Στεργίου, ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο Θανάσης Βασιλάς και ο Γρηγόρης Βασίλας συντονίζουν ένα διαλεκτό επιτελείο ερμηνευτών που απαρτίζουν οι: Πίτσα Παπαδοπούλου, Μιχάλης Δημητριάδης, Ειρήνη Χαρίδου, Κώστας Τζιαγκούλας, Χριστιάνα Γαλιάτσου, Γρηγόρης Πετράκος, Πάνος Μπούσαλης, Θοδωρής Μέρµηγκας και Ιωάννα Κωτσαρέλη.
IMG 204
Τους συντροφεύουν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Μητρούσης (ο οποίος εκπλήσσει ευχάριστα και με την ερμηνεία του), Νίκη Σερέτη, Χάρης Φλέουρας, Γιώργος Ψυχογυιός, Φωτεινή Ντεµίρη, Έφη Κιούκη, Φανή Γεωργακοπούλου.

Μια αναδρομή σε τραγούδια που έγραψαν και γράφουν ιστορία. Από τον Τσιτσάνη στον Νικολόπουλο και από τον Χιώτη στον Πολυκανδριώτη. Τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε και εξακολουθούμε να ομορφαίνουμε µ' αυτά την καθημερινότητά µας.

Γιατί όπως έγραφε και τραγουδούσε ο «πατριάρχης» του ρεμπέτικου και «γενάρχης» του μπουζουκιού, Μάρκος Βαμβακάρης: «Μπουζούκι γλέντι του ντουνιά!».

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Παγιάτης: Μαέστρος και πιάνο
Σπύρος Παγιάτης: Πλήκτρα
Γιάννης Καλκάνης: Ντραμς
Πολύκλειτος Πελέλης: Μπάσο
Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος: Μπουζούκι
Σπύρος Βλάχος: Κιθάρα
IMG 202
Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη - Παναγιώτης Μπουγιούρης
Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης
Αρχισυνταξία: Κώστας Μπαλαχούτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας
Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά
Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!