Ράντου, Μποφίλιου, Ευαγγελάτος & Καραμουρατίδης στο «Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη.
Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

«Ελένη Ράντου & Νατάσσα Μποφίλιου, Γεράσιμος Ευαγγελάτος και Θέμης Καραμουρατίδης»


H Λένα Αρώνη, στο πρώτο μέρος της εκπομπής, φιλοξενεί την Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για το έργο «Τζάσμιν» και την απόφασή της να διασκευάσει και να ανεβάσει σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση το «Blue Jasmine» του Γούντι Άλεν. Επίσης, μιλάει για την επιμονή να επιλέγει πάντοτε τον δύσκολο δρόμο, καθώς και για τις σκέψεις και τις ανησυχίες που την απασχολούν τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το επάγγελμα της ηθοποιού.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, οι Νατάσσα Μποφίλιου, Γεράσιμος Ευαγγελάτος και Θέμης Καραμουρατίδης, μιλούν στη Λένα Αρώνη για τη νέα παράστασή τους, με τίτλο «Ελληνικά Διάφορα», τον τρόπο που την προετοίμασαν και τον κοινό τους στόχο. Ακόμη, μιλούν για όσα έχουν αλλάξει στη διαδρομή τους μέχρι σήμερα, για το διαρκές στοιχείο της έκπληξης και του ενθουσιασμού στη μουσική, καθώς και για τη σχέση μεταξύ τους.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στις 21:00

Παρουσίαση - αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates