Ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που τραγούδησε ποτέ ο Αντώνης Ρέμος;

(VIDEO) Ο τραγουδιστής μοιράστηκε μια όμορφη ιστορία από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Καλεσμένος του Αντώνη Ρέμου στην εκπομπή του στον Μουσικό 98,6 το βράδυ της Τετάρτης, 6 Ιουνίου 2018 ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Κατά τη διάρκειά της, ακούστηκαν προσωπικές αφηγήσεις του Χρήστου Νικολόπουλου, αλλά και πολλές μεγάλες επιτυχίες του, κάποιες εξ αυτών ζωντανά από τον Αντώνη Ρέμο, καθώς στο στούντιο εκτός απ’ τους προαναφερόμενους, βρίσκονταν και οι μουσικοί Μανώλης Καραντίνης και Γιώργος Ρεντίκας (κιθάρα).

Ο Αντώνης Ρέμος εξέφρασε πολλές φορές την εκτίμηση και το σεβασμό του στο πρόσωπο του Χρήστου Νικολόπουλου. Θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους ακροατές μια ιστορία από το δικό του ξεκίνημα, για να τονίσει το ρόλο που άθελά του έπαιξε ο Χρήστος Νικολόπουλος και τα τραγούδια του.

Είπε, λοιπόν, ο Αντώνης Ρέμος πως όταν -στα 17 του- έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, τραγουδώντας σε μια κοσμική ταβέρνα, το πρώτο τραγούδι που τραγούδησε μπροστά σε κόσμο ήταν το «Αγάπη όλο ζήλεια» του Χρήστου Νικολόπουλου & του Λευτέρη Παπαδόπουλου, που πρώτος τραγούδησε εκείνη ακριβώς την περίοδο ο Λεωνίδας Βελλής (1987). Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την ιστορία στο βίντεο της live μετάδοσης του Μουσικού, παρακάτω.

Ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε πως στην επόμενη και τελευταία, τουλάχιστον για φέτος, εκπομπή του στον Μουσικό 98,6, που θα γίνει στις 20 Ιουνίου, καλεσμένος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Νότης Σφακιανάκης, χωρίς όμως να το επιβεβαιώσει απόλυτα.

Δείτε και ακούστε όλη την εκπομπή στο Facebook του Μουσικού:

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!