«Ποδόσφαιρο & τραγούδι» και άλλες μουσικές ιστορίες στους 90,4 fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Με τον Νίκο Αναγνωστάκη στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη, για τον Πειραιά, τον Νικολόπουλο, τον Νταλάρα, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Ολυμπιακό και όχι μόνο…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
 Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου ο επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και άνθρωπος του τραγουδιού και των τεχνών Νίκος Αναγνωστάκης ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, στους 90,4 Fm.

Ο Νίκος Αναγνωστάκης σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και είναι ιδρυτής της εταιρείας «VICAN N. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Α.Ε.». Η αγάπη του για τις τέχνες είχε σαν αποτέλεσμα την έκδοση του συλλεκτικού λευκώματος «Στέφανος Στουρνάρας - Ο άγιος της φωτογραφίας» από τις εκδόσεις Αρχιπέλαγος.

Ακούστηκαν αρκετά από τα ξεχωριστά λαϊκά τραγούδια σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη που γεννήθηκαν από τη φιλική του σχέση και συνεργασία με τον Χρήστο Νικολόπουλο και ερμήνευσαν τραγουδιστές όπως ο Μανώλης Λιδάκης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Γιάννης Ματσούκας αλλά και ο ίδιος ο λαϊκός συνθέτης. Και βέβαια τραγούδια από τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη, στον κύκλο τραγουδιών «Οι φωνές σ’αυτή την πόλη» που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον Γιώργο Νταλάρα και πολλούς νέους ερμηνευτές.

Εκτός όμως από «φανατικός» λάτρης του τραγουδιού, στιχουργός και «κινητήρια δύναμη» του Ogdoo Music Group ο Αναγνωστάκης είναι και ένας βαθύς γνώστης των ποδοσφαιρικών ζητημάτων καθώς και των «Πειραιώτικων» θεμάτων, αφού η καρδιά του χτυπάει για τον Ολυμπιακό, την πορεία του οποίου και παρακολουθεί αλλά και «αναλύει» ανελλιπώς από παιδί. Έτσι, αναπόφευκτα και αβίαστα, στη δίωρη διάρκεια της εκπομπής, «οι αναμνήσεις ξαναγυρίσανε και μας θυμίσανε» μεγάλες στιγμές από την πορεία της ομάδας του Πειραιά, τα τελευταία 50 χρόνια…

«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα «σεργιάνι» στον ιδιότυπο και μαγικό κόσμο της πόλης από τα «χρόνια τα παλιά» μέχρι και τις μέρες μας μέσα από τραγούδια, θύμησες μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, «μεγάλες» και «μικρές» ιστορίες … και άλλα πολλά και ιδιαίτερα. Άλλωστε οι εκπομπές του Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους.

Το ίδιο συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.e-κanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!