Όταν το τραγούδι μπήκε στα γήπεδα ποδοσφαίρου

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ποδοσφαιρικές ιστορίες, και όχι μόνο, με ιδιαίτερες μουσικές προτάσεις με τους  Κώστα Μπαλαχούτη και  Αλέξη Βάκη «Στο Κόκκινο»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Εδώδιμα και αποικιακά» με μπάλα και πενιές


Τι συμβαίνει όταν ένας «αμετανόητος» Παναθηναϊκός, συναντά πίσω από το ίδιο μικρόφωνο έναν εξίσου πιστό Ολυμπιακό, για να συζητήσουν για τη σχέση του λαϊκού τραγουδιού με το ποδόσφαιρο;

Συμβαίνουν όλα αυτά που μπορείτε να ακούσετε στην εκπομπή του Αλέξη Βάκη «Εδώδιμα και αποικιακά» με καλεσμένο το δημοσιογράφο, συγγραφέα και στιχουργό Κώστα Μπαλαχούτη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» στους 105,5 fm. Ο Μπαλαχούτης άλλωστε, εκτός από φίλαθλος, υπήρξε στα νεανικά του χρόνια ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, περνώντας από ομάδες όπως το Αιγάλεω και το Χαϊδάρι και παίζοντας απέναντι σε ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου όπως ο Μίμης Δομάζος, σημειώνοντας μάλιστα συμπαθητικές επιδόσεις.

Ανάμεσα στα θέματα της συζήτησης ήταν τα τραγούδια του Βαγγέλη Περπινιάδη για τον Ολυμπιακό, η σχέση του Στράτου Διονυσίου με τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Ολυμπιακό, το τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη με τον Μανώλη Αγγελόπουλο για τον Παναθηναϊκό, ένα τραγούδι για τον Π.Α.Ο.Κ. που τραγούδησε ένας φανατικός Αρειανός, οι επιδόσεις του Μίμη Παπαϊωάννου στο τραγούδι, αλλά και οι μουσικές δραστηριότητες του Κώστα Μπαλαχούτη, όπως η «θητεία» του στο Ogdoo.gr από το 2011 και την πρώτη μέρα λειτουργίας του, οι δισκογραφικές εκδόσεις του Ogdoo Music Group, η έκδοση του πρώτου βιβλίου του Αλέξη Βάκη «Ένα παλιό πικάπ Dual με το ηχείο για καπάκι», από τις εκδόσεις «Εύμαρος», με κείμενά του για τη μουσική και το τραγούδι και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα.

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή εκτός από το τραγούδι «Ιστορία ζήλειας και έρωτα» του Χρήστου Νικολόπουλου και του Μανώλη Ρασούλη με τον Δημήτρη Κοντογιάννη, που αφαιρέθηκε για τεχνικούς λόγους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!