Πασχαλινό «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» σε κλίμα κατάνυξης

(TRAILER) Μεγάλο Σάββατο και η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο εορταστικό επεισόδιο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η βραδιά του Μ. Σαββάτου, 27 Απριλίου, ξεκινάει στις 22.00 σε κλίμα κατάνυξης. Ο Δημήτρης Μπάσης σε ρόλο ψάλτη αποδίδει τα τροπάρια «Ω γλυκύ μου έαρ» και «Η ζωή εν τάφω» με τη συνοδεία 50 μελών της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Τάσος Χαλκιάς ξαφνιάζει και συγκινεί απαγγέλλοντας απόσπασμα ύμνου της Μεγάλης Εβδομάδας. Τα μεσάνυχτα, το σκηνικό αλλάζει: Ψάλλουν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη, ανταλλάσσουν ευχές, τσουγκρίζουν αυγά και η διασκέδαση απογειώνεται.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Καραφώτης ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναλαμβάνει χρέη μαέστρου και δίνει το ρυθμό, ενώ το ντουέτο της Μπέσυς Μάλφα και του Κρατερού Κατσούλη τους ξεσηκώνει όλους. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ερμηνεύει τα τραγούδια του με το δικό του χιουμοριστικό ύφος.

Την παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί προσκεκλημένοι: Κώστας Χαρδαβέλλας, Χρύσα Ρώπα, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Δομαζακη, Πέτρος Λαγούτης, Υρώ Λούπη, Στέφανος Κωνσταντινίδης Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζιδου, Στέλιος Κρητικός, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Παράσχος, Σόφη Πασχάλη, Ηλίας Γκότσης, Ειρήνη Κολιδα, Τζώρτζια Γεωργίου, Εύα Μπάση, Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Έλλη Γελεβεσάκη.

Δείτε το trailer.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!