Ο Χρήστος Νικολόπουλος στους 90,4 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Γοητευτικές ιστορίες και περιστατικά από την 50χρονη πορεία του Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Τρίτη 8 Απριλίου ο Κώστας Μπαλαχούτης φιλοξένησε στην εκπομπή του «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» το λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.  Στην εκπομπή, ακούστηκαν ιστορίες και περιστατικά από την πενηντάχρονη πορεία του Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι και από τις συνεργασίες του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Γιώργο Νταλάρα καθώς και πολλούς ακόμα από τους σημαντικούς Έλληνες στιχουργούς και τραγουδιστές. Όλα αυτά, διανθισμένα με τα κλασικά τραγούδια από τη δισκογραφία του Νικολόπουλου, αρκετά από τα οποία έχουν ως σημείο αναφοράς την πόλη του Πειραιά… 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπαλαχούτης εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζει τη βιογραφία του διακεκριμένου μουσικοσυνθέτη…

Ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr στον «Πειραιά της καρδιάς μας» παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα «σεργιάνι» στον ευφάνταστο κόσμο της πόλης από τα «χρόνια τα παλιά» μέχρι και τις μέρες μας μέσα από τραγούδια, θύμησες μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, «μεγάλες» και «μικρές» ιστορίες… και άλλα πολλά και ιδιαίτερα. Άλλωστε οι εκπομπές του Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους.

Το ίδιο συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm, κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή και διαδικτυακά στη διεύθυνση e-kanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ. 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το φίλο Μάκη Ιωακειμίδη για την ηχογράφηση.
 
Video: Συνέντευξη του Χρήστου Νικολόπουλου στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στις 8 Απριλίου 2014.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!