Ο Χρήστος Νικολόπουλος για τη βιογραφία του στο Β’ Πρόγραμμα

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με το συγγραφέα της βιογραφίας του Κώστα Μπαλαχούτη στην εκπομπή του Σιδερή Πρίντεζή «Τα τραγούδια της παρέας».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Σιδερή Πρίντεζη «Τα τραγούδια της παρέας» την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, 6-8 το απόγευμα, στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (103,7 στην Αθήνα και 90,0 στη Θεσσαλονίκη).

Αφορμή της συνάντησής του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη με τον ξεχωριστό μουσικό παραγωγό η έκδοση της βιογραφίας του «Χρήστος Νικολόπουλος – Η Ζωή μου, Τα Τραγούδια μου» που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αλκυών.

Το βιβλίο υπογράφει ο συγγραφέας, στιχουργός και διευθυντής του ogdoo.gr, Κώστας Μπαλαχούτης, ο οποίος και θα βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τον Νικολόπουλο.

Η εκπομπή αυτή έρχεται λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της βιογραφίας του Νικολόπουλου για τις λεπτομέρειες της οποίας θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Το βιβλίο «Χρήστος Νικολόπουλος – Η Ζωή μου, Τα Τραγούδια μου», όπως μας πληροφορούν από τις εκδόσεις Αλκυών, παρά το σύντομο διάστημα τις κυκλοφορίας του, γνωρίζει θερμή υποδοχή και ήδη βρίσκεται στο στάδιο της δεύτερης έκδοσής του.

Λόγω της ποιότητας και της εμπειρίας του Σιδερή Πρίντεζη η εκπομπή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!