Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην «Αυλή των Χρωμάτων»

Τραγουδούν: Ζαχαρίας Καρούνης, Χρήστος Γεροντίδης, Κώστας Μπουγιώτης, Σάκης Καραθανάσης & Γιώργος Στιβανάκης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Η Αυλή των Χρωμάτων» συνεχίζει το «ταξίδι» της στους δρόμους του πολιτισμού, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ στην ΕΡΤ2.

«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου φιλοδοξεί να ομορφύνει τα βράδια της Πέμπτης, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντες ανθρώπους από το χώρο του πολιτισμού, ανθρώπους με κύρος, αλλά και νεότερους καλλιτέχνες, τους πρωταγωνιστές του αύριο.
DSC 3825

(Νέος Κύκλος) - Εκπομπή 3η: «Αφιέρωμα στον Σταμάτη Κραουνάκη»


8 Νοεμβρίου και γιορτάζουν οι Αρχάγγελοι και οι Άγγελοι! Σήμερα γιορτάζει και ο μεγάλος δημιουργός του καιρού μας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος σύναξε τους φίλους του, στην «Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου!

Ο αστείρευτος Σταμάτης Κραουνάκης μας χάρισε μια μοναδική βραδιά γεμάτη συγκίνηση, χαρά και έντονα συναισθήματα, μέσα από τον ξεκάθαρο λόγο του, μέσα από τις αξεπέραστες καλλιτεχνικές του δημιουργίες! Γενναιόδωρος, απρόβλεπτος, μοναδικός, με βαθιά αίσθηση του χιούμορ, μας προσκαλεί όλους στη γιορτή του!

Στην παρέα, η ηθοποιός - σκηνοθέτις και καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, Μαριάννα Κάλμπαρη, μίλησε για τη συνεργασία τους, η οποία έδωσε ωραίους καρπούς στο θεατρικό και μουσικό γίγνεσθαι της χώρας, ενώ ο τραγουδιστής Ζαχαρίας Καρούνης συγκλόνισε με την ερμηνεία του σε τραγούδια του Σταμάτη.
DSC 3699
Η δημοσιογράφος Ευγενία Λουπάκη μίλησε για τις καθημερινές ραδιοφωνικές στιγμές τους «Στο Κόκκινο», ενώ ο διευθυντής φωτογραφίας Κώστας Μπλουγουράς θυμάται ωραίες και πολύ αστείες ιστορίες από τη μακρόχρονη συνεργασία τους.

Η αγαπημένη Δέσποινα Κραουνάκη, αδελφή του Σταμάτη και υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προβολής του έργου του, θυμάται ιστορίες από την πρώτη συνεργασία τους στην «Τούρλα του Σαββάτου», ραδιοφωνική εκπομπή που έγραψε ιστορία, ενώ η Μαρία Τομαρά, δημοσιογράφος της ΕΡΤ Καλαμάτας, μιλά για τη γνωριμία τους και την καρδιακή φιλία που τους ενώνει τα τελευταία χρόνια.

Η Μαίρη Αδαμοπούλου, καθηγήτρια στο 5ο Λύκειο Νίκαιας, γράφει τη δική της ιστορία στο ερασιτεχνικό θέατρο, αφυπνίζοντας τους μαθητές της οδηγώντας τους στα μονοπάτια της θεατρικής τέχνης, ενώ η Ερατώ Αγγουράκη, διευθύντρια παραγωγής του «Duende» (Ντουέντε) εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για το δάσκαλό της.

Ο Παναγιώτης Σκουρολιάκος αυτοκινητιστής, κρατά τα κλειδιά του σπιτιού του και μιλά για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν «κτίσει», αλλά και μας χαρίζει ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο. Τέλος, ο Γιώργος Κωνσταντινίδης έφερε εκλεκτό λιβανέζικο φαΐ, ανοίγοντας τους γευστικούς μας ορίζοντες.
DSC 3765
Τραγουδούν και συναρπάζουν με τις ερμηνείες τους ο Χρήστος Γεροντίδης, ο Κώστας Μπουγιώτης, Σάκης Καραθανάσης και ο Γιώργος Στιβανάκης.

Παίζουν οι μουσικοί: Βασίλης Ντρουμπόγιαννης (πιάνο), Βάιος Πράπας (φωνή, κιθάρα, μπουζούκι), Γιώργος Ταμιωλάκης (βιολοντσέλο), Νίκος Σταδιάτης (φωνή, ακορντεόν).

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, στις 21:00

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!