Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το Ogdoo.gr

(VIDEO) Ανάμεσα στους καθημερινούς επισκέπτες του Ogdoo.gr και ο Σπύρος Παπαδόπουλος
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Στην υγειά μας» για την Βίκυ Μοσχολιού


Σαββατόβραδο = «Στην υγειά μας» για όσους κάθονται σπίτι…

Αφιερωμένη στη Βίκυ Μοσχολιού ήταν η τελευταία εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» στον ΣΚΑΙ, που προβλήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και που φέτος διανύει την 14η χρονιά προβολής της.

Μια σειρά από τραγουδίστριες της νεώτερης γενιάς απέδωσαν τις μεγάλες επιτυχίες που σφράγισε με τη φωνή της η σπουδαία Βίκυ Μοσχολιού, ανάμεσά τους και η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια Μιρέλα Πάχου, που αυτή την εποχή βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας του δεύτερου δίσκου της, που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, στο πάνελ της εκπομπής ήταν και ο «δικός μας», ο συγγραφέας και διευθυντής του Ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Οgdoo.gr και τις εκδόσεις του Ogdoo Music Group. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είναι κι αυτός ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες, που απολαμβάνουν καθημερινά τα «κεράσματα» του Ogdoo.gr, χωρίς μάλιστα να έχει ιδιαίτερη σχέση με το διαδίκτυο.

Στις εμφανίσεις της στην «Ακτή Πειραιώς» μαζί με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα αναφέρθηκε λίγο μετά η Μιρέλα Πάχου, ανακοινώνοντας παράλληλα την έκδοση του νέου της δίσκου.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σχετικά αποσπάσματα.

«Μαγική αναλογία χαρίσματος και τσαγανού»


Λίγο πριν, στην αρχή της εκπομπής, ο Κώστας Μπαλαχούτης μίλησε για τα πρώτα χρόνια της διαδρομής της Βίκυς Μοσχολιού στο λαϊκό τραγούδι, για τη συνεργασία της με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και για τις μετέπειτα «τολμηρές» δισκογραφικές επιλογές της.
Όπως είπε χαρακτηριστικά για την Βίκυ Μοσχολιού: «Υπήρχε μια μαγική αναλογία χαρίσματος και τσαγανού…»

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!