Ο «Σημαιοστολισμός» του Μιχάλη Δημητριάδη στο Los Angeles

(AKOYΣΤΕ) Τα τραγούδια του Ανδρέα Λάμπρου με τον Μιχάλη Δημητριάδη ακούστηκαν από την Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο «Σημαιοστολισμός» για τους Έλληνες του Los Angeles


Αφιερωμένη στο «Σημαιοστολισμό», το τελευταίο προσωπικό δίσκο του Μιχάλη Δημητριάδη, ήταν η ενότητα της εκπομπής της Ανδριάνας Πετράτου, για τις κυκλοφορίες των νέων δίσκων, στην Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles (LA. Hellenic Radio).

Ο «Σημαιοστολισμός» κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012 από το Ogdoo Music Group, με 16 τραγούδια σε μουσική του Ανδρέα Λάμπρου και στίχους των Οδυσσέα Ελύτη, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μάνου Ελευθερίου, Λίνας Δημοπούλου, Βάσως Αλλαγιάννη, Θάνου Παπανικολάου, Ρεβέκκας Ρούσση, Ελεάνας Βραχάλη, Άρη Δαβαράκη, Νίκου Μωραΐτη, Αντώνη Παπά, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, Αντώνη Ανδριανού και του ίδιου του συνθέτη. Υπάρχουν ακόμη ανέκδοτοι μελοποιημένοι στίχοι της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και του Αλέκου Σακελλάριου, ενώ ένα τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους της Ελεάνας Τσεσμελή.

Στο δίσκο συμμετέχουν τραγουδώντας, μαζί με τον Μιχάλη Δημητριάδη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Κατερίνα Κούκα, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Λένα Αλκαίου, φωνητικά κάνει η Μαρία Σπυροπούλου, ενώ την ενορχήστρωση έκανε ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Μιχαλάκης.
dimtiriastolismos.jpg
Όπως πληροφορηθήκαμε τα τραγούδια έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση, ειδικά το «Δώσε στη χαρά» με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μιχάλη Δημητριάδη, ενώ με μηνύματα που έστειλαν στο ραδιόφωνο, κάποια αναρωτιόνταν τι έχει γίνει ο «Αggelon Bouzoukia Guy»!

Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 5 τα ξημερώματα - ώρα Ελλάδος - της Τετάρτης 19 Απριλίου, (αντιστοίχως 7 μμ το απόγευμα της Τρίτης - ώρα δυτικής ακτής, Ειρηνικού και 10 μμ ώρα ανατολικής ακτής, Ατλαντικού).

Στο video μπορείτε να ακούσετε την παρουσίαση του δίσκου «Σημαιοστολισμός» από την εκπομπή της Ανδριάνας Πετράτου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!