Ο Ορφέας Περίδης στην «Άλλη διάσταση»

Με αφορμή τις εμφανίσεις του στη Σφίγγα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Ορφέας Περίδης βρέθηκε στο studio της ΕΡΤ για λογαριασμό της εκπομπής «Άλλη διάσταση» και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους δημοσιογράφους Φωτεινή Λαμπρίδη και Γιάννη Παναγιωτόπουλο.

Η συζήτηση έγινε με αφορμή τις εμφανίσεις του αγαπημένου τραγουδοποιού, στη μουσική σκηνή Σφίγγα, συντροφιά με τη Λιζέτα Καλημέρη, οι οποίες ξεκίνησαν πολύ επιτυχημένα το προηγούμενο Σάββατο και θα συνεχιστούν για τα επόμενα τέσσερα Σάββατα 23 και 30 Μαρτίου και 6 και 13 Απριλίου.

Ο Ορφέας Περίδης μίλησε για τις πολυποίκιλες μουσικές του επιρροές, την πλούσια καλλιτεχνική του πορεία, για τον τρόπο διασκέδασης την εποχή της κρίσης, για τη συνεργασία του με τη Λιζέτα Καλημέρη και τον νέο τους δίσκο με τίτλο «Εν Φλύα», ο οποίος κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Αναφέρθηκε επίσης στην αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι και το δυτικό ήχο, τη rock, τα blues, αλλά και την κλασσική μουσική, μια αγάπη που αρμονικά αποτυπώνεται στα τραγούδια του.

Ο Ορφέας Περίδης και σε αυτή αλλά και σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του επιβεβαιώνει ότι είναι από τα λίγα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού που αποδέχονται και αγαπούν όλοι για το ταλέντο, την εντιμότητα και το σεβασμό στο κοινό που τον ακολουθεί επί τρεις δεκαετίες.

Το τραγούδι γι’ αυτόν είναι μια «σημαντική και δύσκολη εργασία» και όχι ένα ακόμη προϊόν μαζικής παραγωγής.

Το ίδιο ισχύει και για τις ζωντανές του εμφανίσεις, όπως οι συγκεκριμένες στη Σφίγγα, οι οποίες φροντισμένες έως την τελευταία τους λεπτομέρεια εισάγουν το κοινό στον προσωπικό γοητευτικό κόσμο του τραγουδοποιού.

Ακολουθεί το video της συνέντευξης.



Info:
Σάββατο 23 και 30 Μαρτίου και 6 και 13 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Για αγορά εισιτηρίων ακολουθήστε τον σύνδεσμο

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845





















ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!