Ο Μιχάλης Δημητριάδης στους 90,4 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου ο Μιχάλης Δημητριάδης ήταν προσκεκλημένος του Κώστα Μπαλαχούτη στην εκπομπή του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, στους 90,4 Fm.

Ο ξεχωριστός λαϊκός ερμηνευτής συστήθηκε δισκογραφικά το 1981 με τραγούδια του Στέλιου Φωτιάδη και του Πάνου Φαλάρα. Από τότε συνεργάστηκε με δημιουργούς όπως οι Θόδωρος Δερβενιώτης, Νίκος Καρανικόλας, Σταύρος Κουγιουμτζής, Χρήστος Νικολόπουλος, Τάκης Σούκας, Στέλιος Βαμβακάρης, Γιώργος Κατσαρός, Σπύρος Παπαβασιλείου, Σταμάτης Σπανουδάκης, Tάσος Γκρους, Μάνος Ελευθερίου, Λευτέρης Χαψιάδης, Λίνα Νικολακοπούλου, Ηλίας Κατσούλης, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Θεόδωρος Ποάλας και πολλοί άλλοι. Σταθμοί στην πορεία του τραγουδιστή το τραγούδι «Στων αγγέλων τα μπουζούκια» των Χρήστου Νικολόπουλου - Μάνου Ελευθερίου, ο δίσκος αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, με δώδεκα ανέκδοτους στίχους της «γριάς», μελοποιημένους από ισάριθμους μπουζουξήδες, αλλά και η συνεργασία του με τον Γιώργο Νταλάρα το 1983 στο θέατρο «Ορφέας». Τελευταία δισκογραφική κατάθεση του, ο «Σημαιοστολισμός», που κυκλοφόρησε από την Ogdoo Music Company σε μουσική του Ανδρέα Λάμπρου και συμμετοχές πολλών σημαντικών ανθρώπων του τραγουδιού. (Διάβασε περισσότερα εδώ).

Στη διάρκεια της εκπομπής ο Μιχάλης Δημητριάδης αναφέρθηκε στις συνεργασίες αυτές, αλλά και στο στέκι του «Στων αγγέλων τα μπουζούκια», στην περιοχή της Άνοιξης, ένα χώρο που αποτελεί πόλο έλξης των απαιτητικών ακροατών αλλά και των καλοφαγάδων, συνδυάζοντας ένα αξιόλογο μουσικό πρόγραμμα με εξαιρετικό φαγητό και παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα «σεργιάνι» στον ιδιότυπο και μαγικό κόσμο της πόλης από τα «χρόνια τα παλιά» μέχρι και τις μέρες μας μέσα από τραγούδια, θύμησες μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, «μεγάλες» και «μικρές» ιστορίες… και άλλα πολλά και ιδιαίτερα. Άλλωστε οι εκπομπές του Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους.

Το ίδιο συμβαίνει εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.e-κanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!