Ο Μάνος Παπαδάκης στους 90,4 Fm (2/12)

Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα ο βετεράνος ερμηνευτής που συνέδεσε το όνομά του με θρυλικά 45άρια που έκαναν ρεκόρ πωλήσεων
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
στην εποχή τους, είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, στους 90,4 Fm.

Ο Μάνος Παπαδάκης, λαϊκός ερμηνευτής με δική του προσωπικότητα και χαρακτήρα, έλαμψε λίγο μετά τα μισά του ’60 ερμηνεύοντας τραγούδια που έκαναν πάταγο όπως «Θα τα κάψω» (τα ρημάδια τα λεφτά μου), «Μια δεκάρα» (δεν αξίζει η αγάπη σου), «Μαύρος καπνός», «Ίσως γελάστηκα κι εγώ» κ.ά.

Θρυλικές δηλαδή δημιουργίες του Βασίλη Βασιλειάδη, του Πυθαγόρα, του Θόδωρου Δερβενιώτη, του Κώστα Βίρβου, του Γιώργου Μητσάκη και άλλων εκλεκτών μαστόρων του λαϊκού.

Παράλληλα ο Παπαδάκης γνώρισε μεγάλες δόξες και στη νυχτερινή διασκέδαση σε σχήματα που άφησαν εποχή.

«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα «σεργιάνι» στον ιδιότυπο και μαγικό κόσμο της πόλης από τα «χρόνια τα παλιά» μέχρι και τις μέρες μας μέσα από τραγούδια, θύμησες μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, «μεγάλες» και «μικρές» ιστορίες … και άλλα πολλά και ιδιαίτερα. Άλλωστε οι εκπομπές του συγγραφέα, μουσικού παραγωγού και διευθυντή του ogdoo.gr Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους.

Το ίδιο συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.e-κanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ.
F28

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!