Ο Κώστας Καρουσάκης στους 90,4 Fm!

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ο βετεράνος ερμηνευτής μίλησε για το βράδυ της «Παραγγελιάς» του Κοεμτζή, για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου που ξεψύχησε στα χέρια του για το κέντρο «Καρουσάκης»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/09/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
που έγραψε τη δική του ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση, για την προσωπική του διαδρομή που διανθίστηκε από μεγάλα σουξέ, για τις μεγάλες συνεργασίες του και άλλα ξεχωριστά.

Όλα αυτά την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη  «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στους 90,4 Fm στο Κανάλι Ένα του Πειραιά.  Αφορμή στάθηκε η νέα δισκογραφική εργασία του Καρουσάκη με τίτλο «Τρίποντο στον έρωτά σου» όπου ο ερμηνευτής επιχειρεί να παντρέψει αρμονικά το σήμερα με το χτες, όπως άλλωστε έκανε συχνά στην πολύχρονη διαδρομή του στο τραγούδι.

Ξεκίνησε σαν μπουζουξής και δημιουργός συνεργαζόμενος με κορυφαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού της δεκαετίας του ΄60 –απ’ τον Τσιτσάνη, τον Παπαϊωάννου και τη Μπέλλου στον Στέλιο Χρυσίνη και την Ευτυχία Παπαγγιαννοπούλου μέχρι την Πόλυ Πάνου κ.ά.- και στη συνέχεια καθιερώθηκε ως τραγουδιστής ερμηνεύοντας στα χρόνια που ακολούθησαν μεγάλα σουξέ που έκαναν πάταγο: Βάλε μου να πιω (Αυτή η γυναίκα θα’ ναι το φινάλε μου), Εγώ για το χατίρι σου μπεμπέκα μου, Μη μου τη χαλάς τη νύχτα, Περίπτωση σου λέω, Άμα δεν είχα τα λεφτά θα μ’ αγαπούσες,  Αν δεν ερχόσουν εσύ (ντουέτο με τη Τζένη Βάνου), Βρέστε μου μια γυναίκα με μυαλό, Και ξαφνικά η κυρία δε μας ξέρει κ.ά.

Ανάλογη ήταν και η πορεία του στη διασκέδαση όπου δέσποσε στο ομώνυμο νυχτερινό κέντρο που διατηρούσε παράλληλα και ως επιχειρηματίας στις Τζιτζιφιές, όπου συνεργάστηκε με το συνθέτη και μαέστρο Τάκη Μουσαφίρη, τη Μαίρη Λίντα, τη Τζένη Βάνου καθώς και την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Άντζελα Δημητρίου, τον Αντύπα, την Κατερίνα Στανίση, τη Γλυκερία στα πρώτα τους βήματα κ.ά.

Λίγο νωρίτερα ο Καρουσάκης ήταν παρόν στη μοιραία «Παραγγελιά» του Νίκου Κοεμτζή…

«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» παντρεύει αρμονικά την έρευνα με την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα «σεργιάνι» στον ιδιότυπο και μαγικό κόσμο της πόλης από τα «χρόνια τα παλιά» μέχρι και τις μέρες μας μέσα από τραγούδια, θύμησες μαρτυρίες, καταγραφές, αρχεία, «μεγάλες» και «μικρές» ιστορίες … και άλλα πολλά και –καλή ώρα- ιδιαίτερα. Άλλωστε οι εκπομπές του Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους

Το ίδιο συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση e-κanaliena.gr ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!