O Γιάννης Λεμπέσης στo Los Angeles

(AKOYΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ο Γιάννης Λεμπέσης στην ελληνική ραδιοφωνία του Los Angeles.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/04/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Θέλουμε και τα τραβάμε» στην California


Στον καινούργιο δίσκο του Γιάννη Λεμπέση ήταν αφιερωμένη η ενότητα της εκπομπής της Ανδριάνας Πετράτου, για τις κυκλοφορίες των νέων δίσκων, στην Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles (LA. HellenicRadio).

Ο καινούργιος διπλός δίσκος του Γιάννη Λεμπέση με τίτλο «Θέλουμε και τα τραβάμε» κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2016 με 40 τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του Λεμπέση στο στίχο, τη μουσική και την ερμηνεία. Υπάρχει επίσης η «ματιά» του Λεμπέση σε ένα τραγούδι του Μιχάλη Γενίτσαρη, καθώς και σε ένα παραδοσιακό Αϊδίνικο, ενώ τα 40 από τα 42 τραγούδια είναι ζωντανές ηχογραφήσεις από τις εμφανίσεις του Λεμπέση στα 30 χρόνια της διαδρομής του στο τραγούδι. Συμμετέχουν τραγουδώντας οι Γιώργος Μαργαρίτης, Παναγιώτης Λάλεζας, Μαρία Κατινάρη, Ντένια Κουρούση, Μαρία Σταφυλοπάτη, Μαριάνθη Λιουδάκη και Φάνης Σαπατίνας.

Στη διάρκεια της εκπομπής, ο Γιάννης Λεμπέσης παραχώρησε συνέντευξη στην Ανδριάνα Πετράτου, όπου μίλησε τόσο για την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, όσο για τα πρώτα βήματά του στο τραγούδι, τις εμφανίσεις του στο «Αρχοντικό του Σαράντη» με το συγκρότημά του «Λαϊκή Στράτα», που συνεχίζονται μέχρι τις 21 Μαΐου, τη φιλία του με τον Πάνο Γεραμάνη, καθώς και για το σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή Σταύρο Τζουανάκο, ανιψιά του οποίου είναι η Ανδριάνα Πετράτου.

Η εκπομπή που γνώρισε ιδιαίτερη απήχηση, μεταδόθηκε στις 5 τα ξημερώματα - ώρα Ελλάδος - της Τετάρτης 12 Απριλίου (αντιστοίχως 7 μμ το απόγευμα της Τρίτης 11 Απριλίου - ώρα δυτικής ακτής, Ειρηνικού και 10 μμ ώρα ανατολικής ακτής, Ατλαντικού).

Στο video μπορείτε να ακούσετε το αφιέρωμα στον Γιάννη Λεμπέση από την εκπομπή της Ανδριάνας Πετράτου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!