«Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό» στην California

(AKOYΣΤΕ) Τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου και του Νίκου Αναγνωστάκη με την Σοφία Παπάζογλου ακούστηκαν από την Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

«Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό» για τους Έλληνες του Los Angeles


Αφιερωμένη στο δίσκο του Χρήστου Νικολόπουλου και του Νίκου Αναγνωστάκη «Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό», με ερμηνεύτρια την Σοφία Παπάζογλου, ήταν η ενότητα της εκπομπής της Ανδριάνας Πετράτου, για τις κυκλοφορίες των νέων δίσκων, στην Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles (LA. HellenicRadio).

Ο δίσκος «Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό» με δώδεκα καινούργια τραγούδια σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου, στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη, ενορχήστρωση του Ανδρέα Κατσιγιάννη και ερμηνεύτρια την Σοφία Παπάζογλου αποτέλεσε την πρώτη δισκογραφική παραγωγή του Ogdoo Music Group και παρουσιάστηκε στις 5 του Δεκέμβρη του 2011 σε μια μεγάλη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών προσωπικοτήτων του καλλιτεχνικού κόσμου, στο χώρο του βιβλιοπωλείου «Ιανός» της οδού Σταδίου.

Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 5 τα ξημερώματα - ώρα Ελλάδος - της Τετάρτης 1 Μαρτίου, (αντιστοίχως 7 μμ το απόγευμα της Τρίτης - ώρα δυτικής ακτής, Ειρηνικού και 10 μμ ώρα ανατολικής ακτής, Ατλαντικού).

Στο video μπορείτε να ακούσετε την παρουσίαση του δίσκου «Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό» από την εκπομπή της Ανδριάνας Πετράτου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!