Μάριος Φραγκούλης & Λουκάς Καρυτινός στο «Art Week» με τη Λένα Αρώνη

Μιλούν για τον τρόπο που προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

«Μάριος Φραγκούλης - Λουκάς Καρυτινός»


Στο πρώτο μέρος της εκπομπής, η Λένα Αρώνη υποδέχεται τον Μάριο Φραγκούλη. Ο αγαπημένος ερμηνευτής μιλάει για την καλλιτεχνική πορεία του, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, καθώς και για την ενέργεια και τη μοναχικότητα που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων που θέτουμε στη ζωή μας.
Frangoulis Aroni
Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο αρχιμουσικός Λουκάς Καρυτινός μιλάει για τη σχέση του με τη μουσική, την ανάγκη αναζήτησης και ανάδειξης της αλήθειας των συνθετών, καθώς και για όσα σημαντικά προσφέρει η μουσική τέχνη στο κοινό.
Karytinos Aroni2
Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 1η Ιουλίου 2018, στις 18:15

Παρουσίαση - αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Στάθης Ρέππας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Κυριακή Βρυσοπούλου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!