Λεμπέσης, Κανέλη & Λαϊκή Στράτα στο Κανάλι Ένα του Πειραιά 90,4 FM

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 10 με 12 το βράδυ στο Δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά, Κανάλι 1 στους 90,4 FM o Γιάννης Λεμπέσης, η Εύα Κανέλη και η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως γνωρίζετε, Λεμπέσης, Κανέλη & Λαϊκή Στράτα μαζί με τηn Μαρία Σταφυλοπάτη και τον Άγγελο Χρονά εμφανίζονται με ιδιαίτερη επιτυχία στο Αρχοντικό του Σαράντη.

Αυτή τη φορά στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, στην εκπομπή του Μπάμπη Καραλή, ο Λεμπέσης και η Κανέλλη πλαισιωμένοι από την Λαϊκή Στράτα θα μιλήσουν για τη συνεργασία τους και θα τραγουδήσουν ζωντανά διαμάντια της λαϊκής μας μουσικής.

Ταυτόχρονα θα παρουσιάσουν το ντουέτο τους «Έχουνε μπλεχτεί οι ρόλοι» που μόλις κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Στο ρεπερτόριό τους, λόγω της περίστασης, θα υπάρχουν και σπάνια Ρεμπέτικα που αναφέρονται στο Πειραιά από το Αρχείο του σπουδαίου μελετητή του Ρεμπέτικου και συλλέκτη Παναγιώτη Κουνάδη.

Και βέβαια δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις αφού θα εκτελέσουν και «παραγγελίες», ερμηνεύοντας ζωντανά τραγούδια που θα ζητούν οι ακροατές σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία με το studio του ραδιοφώνου.

Ευκαιρία λοιπόν για μια πολύτιμη μουσική απόδραση, την Πέμπτη 10 με 12 το βράδυ, αρκεί να συντονιστείτε στους 90,4 στα FM.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!