Κώστας Μακεδόνας: «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

(TRAILER) Ένα αφιέρωμα στον Κώστα Μακεδόνα με ξεχωριστούς καλεσμένους και εκπλήξεις.
Κώστας Μακεδόνας: «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» Φωτογραφία: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Στα Τραγούδια λέμε Ναι» που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη & ο Μιχάλης Μαρίνος, υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Από το «Μόνο μια φορά» στα «Μαργαριτάρια» κι από το «Μη μου λες αντίο» στα καινούργια του τραγούδια, παρουσία και δημιουργών τους, όπως οι Κωνσταντίνος Βελλιάδης, Νίκος Μερτζάνος και Τέρπανδρος Παπαδόπουλος.

Στις μεγάλες εκπλήξεις αυτού του αφιερώματος, η παρουσία του Χρήστου Νικολόπουλου, ενός από τους πιο σημαντικούς λαϊκούς μας συνθέτες, που χάρισε απλόχερα στον Κώστα Μακεδόνα κάποιες από τις πιο μεγάλες του επιτυχίες, όπως και το ομώνυμο με την εκπομπή τραγούδι των τίτλων, που ερμηνεύει σε στίχους Κώστα Μπαλαχούτη.

Τον Κώστα Μακεδόνα τιμούν επίσης με την παρουσία τους οι Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης, που ήρθαν κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη στο στούντιο της εκπομπής.

Από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές, η επί σκηνής συνεύρεση του Κώστα Μακεδόνα με τον τραγουδοποιό Κώστα Λειβαδά, αλλά και τα ντουέτα του με τις Ζωή Παπαδοπούλου και Βιολέτα Ίκαρη και την ηθοποιό Ελένη Καρακάση.
46458693 741961112840195 7300698938611335168 n
Για τον Κώστα Μακεδόνα μιλούν οι ηθοποιοί Φωτεινή Μπαξεβάνη και Νίκη Σερέτη, οι δημοσιογράφοι Ανθή Σαλαγκούδη, Βάσω Μητρομάρα, Κίκα A. Ρόκα και Στέλλα Μιχαλέα και οι μουσικοί παραγωγοί Νίκος Συρίγος και Βασιλεία Περόγλου.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στις 22.00, στην ΕΡΤ1, λέμε ΝΑΙ στα τραγούδια του Κώστα Μακεδόνα.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!