Κονιτόπουλος, Λεμπέσης & Λάλεζας: «Μια Ελλάδα τραγούδι»

Οι τρεις πρωταγωνιστές μαζί με το σπουδαίο βιολίστα Στάθη Κουκουλάρη στην εκπομπή «Όλοι οι καλοί χωράνε».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Πανόραμα της Ελληνικής Μουσικής απ’ τις αρχές του περασμένου αιώνα μέχρι και τις μέρες μας παρουσιάζεται σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Όλοι οι καλοί χωράνε» στο Epsilon TV.

Ο Στάθης Κουκουλάρης, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο Γιάννης Λεμπέσης και η περίφημη ορχήστρα του «Λαϊκή Στράτα», ο Παναγιώτης Λάλεζας και μαζί τους οι νεότερες αλλά ταλαντούχες Μαρία Σταφυλοπάτη και Μαριάνθη Λιουδάκη μας σεργιανούν στις «κοιτίδες» του Ελληνικού τραγουδιού αγκαλιάζοντας με αξιώσεις το Παραδοσιακό, το Σμυρνέικο, το Νησιώτικο, το Ρεμπέτικο και το Λαϊκό.

Δηλαδή οι πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές του κάθε είδους και πως το «ένα» χωράει αρμονικά στο «άλλο» στο διάβα των καιρών δημιουργώντας γοητευτικά «παντρέματα» που αποτυπώνουν την μουσική ιστορία του τόπου μας.

Τραγούδια που ο κόσμος αγάπησε, τραγούδησε, χόρεψε και γλέντησε μαζί τους καθώς αποτέλεσαν και αποτελούν αναπόσπαστο και ζωτικό κομμάτι της καθημερινότητάς και της ιδιοσυγκρασία του αποδοσμένα από ιδανικούς εκπροσώπους του κάθε είδους με ξεχωριστή πορεία στο χώρο, τόσο στη δισκογραφία όσο και τις ζωντανές εμφανίσεις.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!