Η πρώην Μις Ελλάς Ευγενία Πασχαλίδη, διευθύντρια ειδήσεων στην ΕΡΤ

Αλλαγές και στο πρόγραμμα με την έλευση Χαριτάτου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/02/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», η Ευγενία Πασχαλίδη (ευρύτερα γνωστή από το σύντομο πέρασμά της στην πασαρέλα, ως εστεμμένη «Μις Ελλάς» το 1992 και την παρουσίαση του καιρού στα δελτία του ΑΝΤ1) ανέλαβε διευθύντρια ειδήσεων στη δημόσια τηλεόραση με τον τίτλο: «Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Newsroom, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε.». 

Έχει εργασιακή εμπειρία και πολυετή απασχόληση σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τον χώρο της τηλεόρασης (και τελευταία στον ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ, ως αρχισυντάκτρια του δελτίου ειδήσεων) 

Οι άλλες αλλαγές

Από τις 11 Φεβρουαρίου ξεκινά νέα ενημερωτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Σπύρο Χαριτάτο, που εν τω μεταξύ από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει και ρόλο συμβούλου του διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Δρόσου.  Η νέα εκπομπή του κ. Χαριτάτου θα βγαίνει «στον αέρα» στις 13:00 και θα έχει διάρκεια δύο ώρες, δίνοντας πάσα στο δελτίο ειδήσεων στις 15.00. Θα εστιάζει σε προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, όπως άλλωστε έκανε ο δημοσιογράφος και στην εκπομπή που παρουσίαζε παλαιότερα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, μαζί με τον (νυν αντιπεριφερειάρχη) Γιώργο Καραμέρο.

Η έλευση Χαριτάτου φέρνει ντόμινο και για τις υπόλοιπες εκπομπές της απογευματινής ζώνης της ΕΡΤ. Η «Αλλη Διάσταση» του Κώστα Αρβανίτη πάει στις 16.00 και αναλαμβάνει το δίωρο μέχρι το δελτίο ειδήσεων στις 18.00.

Από κει τη σκυτάλη θα παίρνει η Κατερίνα Ακριβοπουλου με τους Σωτήρη Καψώχα και Κώστα Παπαχλιμίντζο και την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» που θα αρχίζει πλέον στις 19.00 και θα δίνει το lead για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!