Η παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Λάλα για τον Στέλιο Καζαντζίδη στη Θεσσαλονίκη

Το «Θηρίο Ανήμερο» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για μια βραδιά που προβλέπεται αξέχαστη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, στις 7 το βράδυ, στο Κτήμα Γεροβασιλείου στην Επανομή της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Λάλα «Στέλιος Καζαντζίδης, Θηρίο Ανήμερο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός.

Όπως λέει ο συγγραφέας: «Είναι ένα βιβλίο μέσα από τα μάτια και το στόμα του Στέλιου Καζαντζίδη. Είναι μια μορφή αυτοβιογραφίας, αλλά μεσολαβεί ο συγγραφέας εστιάζοντας σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής του. Σκοπός του βιβλίου ήταν να διερευνηθεί αυτός ο μύθος του Στέλιου Καζαντζίδη».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Θανάσης Γιώγλου, Γιώργος Καζαντζής, Θωμάς Κοροβίνης, Στάθης Παχίδης και ο Θανάσης Λάλας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί αρχειακό, οπτικοακουστικό υλικό, σε επιμέλεια του Θανάση Γιώγλου.

Οι μουσικοί Νίκος Θεοδωρίδης (μπουζούκι - τραγούδι) και Πέτρος Πετράκης (κιθάρα-τραγούδι) θα κλείσουν τη βραδιά με τραγούδια που ερμήνευσε στη δισκογραφία ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της εμφιάλωσης του οινοποιείου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το μουσείο οίνου θα είναι επισκέψιμο από τις 6 μέχρι τις 7 το βράδυ.

Λόγω των μέτρων κατά του covid-19, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και της πρόσκλησης, ηλεκτρονικής ή εκτυπωμένης. Θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας του προσωπικού, των καλεσμένων και του κοινού.

Είσοδος δωρεάν μόνο με πρόσκληση:
https://bookings.gerovassiliou.gr/event/stelios-kazantzidis-thirio-animero/4/

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!