Η Μιρέλα Πάχου στο Los Angeles

(AKOYΣΤΕ) Τα τραγούδια της Μιρέλας Πάχου ακούστηκαν από την Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Τα τραγούδια της «Μιρέλας» για τους Έλληνες του Los Angeles


Αφιερωμένη στον πρώτο δίσκο της μουσικού και ερμηνεύτριας Μιρέλας Πάχου, που κυκλοφόρησε με τίτλο το όνομά της, ήταν η ενότητα της εκπομπής της Ανδριάνας Πετράτου, για τις κυκλοφορίες των νέων δίσκων, στην Ελληνική Ραδιοφωνία του LosAngeles (LA.HellenicRadio).

Ο δίσκος «Μιρέλα» κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 2017 από το Ogdoo Music Group, με 11 τραγούδια που έγραψαν ο Σπύρος Γραμμένος, τα «Κίτρινα Ποδήλατα» (Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς), ο Θοδωρής Παυλάκος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Βασίλης Καζούλης, ο Θάνος Παπανικολάου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η ίδια η ερμηνεύτρια.

Στο δίσκο δίνουν τα «διαπιστευτήριά» τους στην Μιρέλα Πάχου, τραγουδώντας, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Βασίλης Καζούλης, τα «Κίτρινα Ποδήλατα», ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Κώστας Παρίσης και ο πατέρας της Αγαπητός Πάχος.

Η εκπομπή μεταδόθηκε στις 5 τα ξημερώματα - ώρα Ελλάδος - της Τετάρτης 22 Μαρτίου, (αντιστοίχως 7 μμ το απόγευμα της Τρίτης - ώρα δυτικής ακτής, Ειρηνικού και 10 μμ ώρα ανατολικής ακτής, Ατλαντικού).

Στο video μπορείτε να ακούσετε την παρουσίαση του δίσκου «Μιρέλα» από την εκπομπή της Ανδριάνας Πετράτου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!